QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 4 d’agost del 2015

PLATA DE MIKEL BESORA A LA COPA ESPANYA VISTABELLA

El passat diumenge 2 d'agost se celebrava la cursa per muntanya Vistabella (Castelló).

Cursa puntuable per a la Copa Espanya de curses per muntanya i el nostre corredor del Borges Trail va anar a córrer la cursa.
La cursa era força corredora, 28km. amb 1500 metres de desnivell positiu.
En Mikel portava una bona setmana d'entrenaments i ja estava força recuperat de l'anèmia que ha tingut. Cada vegada va agafant una bona forma física i es decidia a córrer la cinquena prova del campionat.

A les 8 del matí es donava el tret de sortida, feia bon temps i els corredors estàven preparats per córrer i patir de valent.
En Mikel se situava entre el top.15 general i darrere el primer promesa (David Prades), els primers km. son en pla i anàven a bon ritme, fet que va decidir adelantar al primer corredor promesa.
A partir d'aquí en Mikel anava líder en promesa començant la primera pujada mantenint posicions i darrere Ivan Ortiz. De prop es trobaven en Zaid Ait, Cristobal Adell, Toni Roldán, Elpidio Gomez, Mario Bonavista, Ahmed el Qayed...d'entre d'altres.
En poc temps, pujant, va deixar de veure aquests grans atletes.
Una vegada a la primera pujada, venia la baixada tècnica i continuava darrere l'Ivan tota l' estona.
En la següent pujada, una mica amb mes pendent, en Damià Ramis corredor balear (promesa), ve com un tiro i adelanta en Mikel.
En Mikel decideix anar darrere vigilant, anava amb les forçes justes però sense forçar, queda molta cursa.
Arriba un pla i a un ritme de 3'25'' no consegueix atrapar en Damià que ha demostrat tenir un excel·lent estat de forma.
Una altra pujada (meitat de cursa) i en Mikel no te una sisena marxa i no pot seguir en Damià.
Baixant pot anar retallant però a la que bé una pujada en Damià torna a marxar.
En Mikel continua amb Ivan Ortiz, que aquest el torna a atrapar.
Ara per un bosc on es pot córrer molt ràpid, Mikel marxa d'Ivan i decideix jugar-se-la en busca en Damià, no tira la tovallola i pensa que pot atrapar-lo.
La penúltima pujada de 300+, una pujada corredora Mikel dona tot el que té per tal si pot atrapar a Damià (el té a 1 minut).
Una altra baixada tècnica i comença la última pujada. La última pujada la fa amb Diego Arroyo, darrere seu i varis corredors que van 'petant' per la calor i pel trencament de cames de la cursa.
En Mikel es troba amb en Zaid Ait, que sembla que no vol patir mes, el cap no funciona i sense aquest s'ha acabat la cursa, la cual cosa en Zaid segueix al seu ritme.
En Mikel, que bé motivat darrere, adelanta en Zaid i porta darrere enganxat, pujant, a l'Ivan Ortiz., a mes a mes també hi ha un grup de corredors pujant, entre ells, la majoria aragonesos.
Seguidament, els últims 2km. son en lleugera pujada i finalitza en pla.
Un canvi de ritme de Mikel que deixa clavats i sense opcions a disputar l'últim km.a tot el grup que pujàven junts. 


Finalment, Mikel entra a meta en segona posició promesa i 15 general en un temps de 2h.34' a 3 minuts del primer promesa i a 11 minuts del primer absolut, en Toni Roldan.

Classificació absoluta

1º Toni Roldán: 2h.23'01''
2º Daniel Remon: 2h.25'45''
3º Elpidio Gomez: 2h.26'44''
......
15º Mikel Besora: 2h.34'29''


Volem agraïr el suport de l'equip Borges Trail, a la Selecció Catalana i els nostres col·laboradors: Borges, Eassun Spain, Ph-Quirogel, gimnàs Sport Gym Tarragona, Rendiment-Race, Megaplus, Bussetus Sport.

 Plata en promesa

Podi promeses

Classificació promeses

1º Damià Ramis: 2h.30'58''
2º Mikel Besora: 2h.34'29''
3º David Prades: 2h.38'39''

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute