divendres, 12 de juny del 2015

Campiona de Catalunya de Triatló de Muntanya

El passat 31 de maig es va disputar a Balaguer el Campionat de Catalunya del Triatló de Muntanya, La prova que va reunir més de 150 inscrits, va consta de 750 metres nedant al Embassament de St. Llorenç de Montgai, 25 quilòmetres en bicicleta de muntanya pels fabulosos paratges i entorns del recorregut de la comarca de la Noguera, i 5 quilòmetres de carrera a peu. La seva duresa i exigència fan del triatló de muntanya una prova més que especial.

La Pilar Rus representant del nostre equip Borges Trail, que va competir a la prova.
La sortida ja es destacaven grans triatletes, En Xavier Jove i en Joan Freixa del Club Cerr.Igualada, Albert Soley de T-Bike  Sub-Campió d’Espanya tri cross i en Albert Torres del CN Reus Ploms; en noies la triatleta Mercè Tusell del CN Reus Ploms i actual Campiona d’Espanya de Tri cross,
Davant de l’Embassament de St. Llorenç de Montgai ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada al Pavelló del Molí de l’esquerrà.

A les 10:30hores donaven tret de sortida i per endavant el primer tram 750 metres nedant , la Pilar va sortir dosificant, l’aigua freda va impedir la comoditat de les braçades i sortir de l’aigua 8a posició, desprès de la T1 tocava afrontar els 25 quilòmetres de bicicleta de muntanya, circuit amb desnivell ple de corriols i fortes pujades i baixades on la Pilar va aprofitar el seu gran nivell en les pujades fins arribar a una 5a posició, finalitzat el tram de corre de 5 quilòmetres mantenint la mateixa posició, la Mercè Tusell intractable entrava a meta com a  Campiona de Catalunya absoluta la intractable Mercè Tusell amb un temp 1:55:25, en segon lloc LA Teresa Pons  amb un temps de 2:02:44, tercer lloc Aina Picas amb un temps de 2:06:24 i la nostra borgettis entra a meta cinquena amb un temp de 2:07:45 i es proclama Sub- Campiona de Catalunya Triatlo de Muntanya veterana1.

En Categoria Masculina Xavier Jove guanya la prova amb un temps de 1:31:26, en segon lloc Albert Soley Castell amb un temp de 1:32:08 i tercer lloc Ramón Salvans amb un temp 1:36:46.