dimecres, 3 de setembre del 2014

En Carles Martí participà aquest passat dissabte en el Quilòmetre vertical Caramella-Caro, última prova de la Copa Catalana de Curses Verticals

La cinquena edició del quilòmetre vertical de roquetes ( 6kms +1300) va tenir lloc el passat dia 31 d’agost, a la tarda com ja és normal en aquesta prova.
 Aquest any uns dos-cents corredors es van acostar al pavelló municipal de Roquetes per tal de poder visitar la petita fira situada al centre de la pista amb diferents stans del món de l’esport com son PH quirogel, restar etc…
 Després de dinar una mica a base d’amanida i pasta per agafar forces, una estona llarga per pair i esperar els autobusos que els portarien fins a la caramella.
 El corredor de Borges Trail, Carles Martí aquest cop es va desplaçar amb un grup de corredors del Jaç- Moix corredors, equip de Montblanc.
 Poc abans de les 15:30 els primers dos  autobusos de corredors, però tant en Carles com els corredors de la vila Ducal van preferir esperar el segon viatge per l’alta temperatura que encara feia en aquella hora.
 Passades les 16:15 el segon viatge els portaria a la zona de la Caramella, on després de fer un parell de quilòmetres trobarien Casa Carvallo, on hi havia la sortida. Aquest any a diferència de l’any passat la sortida era individual (com els primers anys).
 Una llarga filera de corredors i una forta xafugor, va fer que la sortida encara sigues més tard i l’espera arribes a ser pesada.

Al final a les 17:15 el corredor del Borges Trail va sortir. El primer quilòmetre va ser bastant bo adelantant a gran quantitat de corredors que havien sortit davant seu, però tot i això les sensacions no eren bones i així va ser, ja que en la primera rampa dreta, les forces començaren a fallar i el cos demanava baixar aquell ritme. Fins al quilòmetre tres on les pendents eren les més pronunciades el cos va aguantar com va poder, però apartir d’allí tot i ser un terreny menys costerut les cames no responien i acaba la cursa es va convertitr en un suplisi, ja que tot i que el cap deia que tires el cos no contestava positivament. Al final una discreta 24ª posició amb un temps de 1h 10’ 30”.

La prova va ser dominada pels germans andorrans Teixidó, tot i que es van veure sorpresos pel Junior Jan Margarit, que tot i només poder participar a la cursa curta va voler acabar la cursa fins al cim del Caro i va sorprendre amb un temps de 55’37” superant el rècord de la prova que desde l’any passat tenia Agusti Roc.
 Agrair al Trail Roquetes la bona organització d’aquesta cursa com cada any, mimant a tots els corredors de principi a fi amb fred o calor.