dimecres, 13 d’agost del 2014

Pilar Rus del Borges Trail Campiona de Catalunya de Triatló de Muntanya V1

El passat 10 d’agost es va disputar a La Molina el Campionat Nacional de Catalunya del triatló de Muntanya, La prova que va reunir més de 200 inscrits, va consta de 750 metres nedant al llac de L’estació d’esquí, 22 quilòmetres en bicicleta muntanya  per un exigent circuit de ports i finalment, cursa a peu de 5 quilòmetres de gran desnivell.
La Pilar Rus representant del nostre equip Borges Trail, que va competir a la prova.
La sortida ja es destacaven grans triatletes, En Joan Ruvieta del Club Natació Vic i actual Campió de Espanya de triatló cross, Albert Soley de T-Bike  Sub-Campió d’Espanya tri cross i en Jordi Rial del CN Reus Ploms; en noies la triatleta Mercè Tusell del CN Reus Ploms i actual Campiona d’Espanya de Tri cross, Txell Figueres del CN Reus Ploms Campiona d’Espanya tri cross Sub23 i la gran Mery Mayalen Noriega actual triatleta olímpica.,
Davant del Llac de l’Estació d’esqui de la Molina va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la carrera, un recorregut amb molt desnivell.

A les 11hores donaven tret de sortida i la nostra Pilar Rus preparada pel circuit exigent, per endavant el primer tram 750 metres nedant al llac, la nostra borgettis va sortir dosificant,  per motius de l’altitud on es trobava, no era fàcil nedar amb comoditat, els primers metres es troba com si li faltes oxigen, intentar agafar aire cada braçada però això li esta ofegant encara més, intenta relaxar la situació i que no arribi a ser crític, hi ha un moment que pensa en retirar-se, hi ha molta gent parada sense nedar, finalment pot sortir de la crisis i neda amb comoditat arribant a la primera boja atrapant a noies això li motivar sortint del aigua com un tiro en 8a posició, per desprès afrontar els 20 quilòmetres de bicicleta de muntanya, circuit amb desnivell ple de corriols i fortes pujades i baixades on la Pilar va aprofitar el seu gran nivell en les pujades fins arribar a una 4a posició, finalitzat el tram de corre de 5 quilòmetres mantenint la mateixa posició i entrant a meta com a Campiona de Catalunya absoluta la intractable Mercè Tusell amb un temp 1:32:25, en segon lloc la olímpica Mary Mayalen amb un temps de 1:33:02, tercer lloc la gran Txell Figueres amb un temps de 1:41:41 i la nostra borgettis entra a meta quarta absoluta amb un temp de 1:45:14 i es proclama Campiona de Catalunya Triatlo de Muntanya veterana1.

En Categoria Masculina Joan Ruvireta guanya la prova amb un temps de 1:18:03, en segon lloc Albert Soley Castell amb un temp de 1:19:05 i tercer lloc Rubén León Blazquez.