dilluns, 17 de març del 2014

Mitja Marató de muntanya a Mont-ral

El passat diumenge dia 16 de març l'atleta Mikel Besora va assistir a la mitja marató de muntanya al poble de Mont-ral. Una cursa de gairebé 22km. i 900m. de desnivell positiu.
Des de bon inici en Mikel es posava a davant per tal d'anar visualitzant el panorama, anava en tercer lloc i dosificant les forces. Una vegada arribats els primers corredors a la roca foradada, segon quilòmetre del recorregut, en Mikel passa a ser segon a la baixada tècnica que va cap al Bosquet.

El primer corredor, Pablo Escamilla i el nostre atleta, Mikel Besora s'escapen deixant un marge d'un minut sobre el tercer classificat.
Cada vegada el primer intenta anar mes ràpid per tal de deixar en Mikel darrere, però aquest va a roda reservant energies. A les pujades li costa mes seguir-lo (cosa que s'ha d'anar polint) i a les baixades i en pla va còmodament reservant-se cap al final.
Arriba el km. 10, Mikel Besora es pren un gel per tal d'adquirir energia i no li senta be, però intenta seguir al primer. Al cap de poc marxa i Mikel Besora queda en segona posició fins que a 4 quilòmetres de meta es gira i veu en Jordi Pàmies que s'apropa, en Mikel esta fos i comença a córrer cada vegada mes ràpid per tal de que no l'atrapi en Jordi. Finalment arriba a meta en Mikel Besora en segona posició en un temps 1h.58minuts i 9 segons endarrere en Jordi Pàmies.
En aquesta imatge el podi de 2on classificat absolut, el premi es deixava escollir, un pot de mel artesà de les muntanyes de Prades.

En aquesta cursa he provat les ulleres Eassun X-Light, unes ulleres molt lleugeres amb només 15 grams, s'adapten a la cara i pel dia de sol que feia eren molt recomanables.