QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 6 de març del 2014

La Mitja de Cambrils 2014.




El passat  diumenge 2 de març més de 2500 atletes van participar a l esdeveniment esportiu mes important de Cambrils “Cambrils corre” La 5ª Mitja de Cambrils, aprofitant també la mítica carrera dels 10 km i una novetat d’aquesta edició la cursa dels patinadors.
Davant del Pavelló Municipal d’Esport va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la carrera, un recorregut totalment pla.
Els primers en prendre la sortida, a les 9:25h del mati el patinadors, cinc minuts després els corredors 10 quilometres i a les 11h finalment la mitja marató.
Entre tots aquest atletes es trobava quatre representants del Borges Trail AAEET  L’aleix Toda, Mikel Besora, Pilar Rus prenien part als 10k i En Ronald Fargas a la mitja marató.
A la sortida dels 10k ja es destacaven grans corredors, com En Albert Moreno (CA runners), Juanmi Moreno (IrunwithLEIVA), Raul Lorente (CA Bikila); en noies la atleta María Vasco medallista olímpica,  La Diana Godoy i l’ Elena Padilla.
A la sortida de la mitja també grans corredor destacats, com en gran Miquel Caballero, també el triatleta Miquel Blanchart, Pedro Ortega (Evasion running) En Ferran de Torres i Sergi Hidalgo (CA Runner Tgn ); en noies la gran Mireia Sosa, la Veronica Aveni (CN Vic),i la incansable Ainoa Herrera.  
En Mikel Besora ens relata la seva vivencia a la carrera dels 10k:


2 de març de 2014, dia en el que volia córrer els 10 km. de Cambrils una cursa per la costa entre Cambrils i Vilafortuny.
Portava un entrenament ben planificat, amb el seu volum de km. i sempre el cos responent be a aquestes. De fet, les series de la setmana anterior em van donar la confiança suficient per a aconseguir una bona marca (també perquè es la millor cursa per fer marques).
L’ alimentació es el tema que he anat millorant per aquesta nova temporada, el descans importantíssim també ben mirat. Cada un dels entrenaments els he fet quasi a consciencia (ja que no vaig poder aconseguir el que em vaig proposar… encara que o aconseguiré soc molt capsot i amb molta motivació).
Amb uns dos mesos per preparar-me-la pensava que sortiria tot perfecte! Visualitzava el temps que volia realitzar i com e dit anteriorment les series que anava fent eren increïbles per a realitzar un bon temps.
Arriba el dia i surto ritme, mirant crono contínuament (malament!), primer km. 3’08’’, el primer sempre es mes ràpid, els 3 km. de després a 3’12’’ i aquí estic còmode.
A partir del 4rt km. alguna cosa falla perdo algun segon a cada km. i això m’ enfonsa… miro el crono tota la estona… total que pugen les pulsacions i no em queda una altra que acabar la cursa com pugui 6km. interminables. L’ error de la cursa la auto-pressió que m’ he posat!!! Això fa que les pulsacions pugin i amb la conseqüència que baixi el rendiment. Finalitzo amb 36’ una marca lluny de la que podia haver fet, tenint en compte que l’ any passat vaig realitzar 34’ a Riudoms en una cursa ni molt menys de les característiques d’ aquesta… i també havent fet entrenaments per muntanya… llavors vaig pensar de cara a 2014 em prepararé un 10k. de manera especifica per asfalt a principi de temporada ja que fins l’ abril no faig muntanya.
S’ ha de mirar de forma positiva, ha sigut un altre bon entrenament de qualitat, a continuar entrenant i disfrutant!

La Pilar Rus ens relata la seva vivencia a la carrera dels 10k:
Després del viatge a Orihuela i contenta del meu resultat al Campionat d’Espanya Duatlo LD, carrera duríssima física i mental, passant la setmana de recuperació amb dolors musculars i llages als peus, arribava diumenge a la cursa del meu poble “Cambrils corre”  donaven tret de sortida i per davant 10k de carrera, vaig sortir cap davant, el primer quilòmetre era tot baixada i vaig aprofitar per estirar cames amb bon ritme, vaig decidir des de principi corre en funció de les meves sensacions avui manava el cos i en funció com responia faria, i així va ser, hem notava molt be de cames, els peus hem feien mal, seqüeles produïdes del diumenge passat, la protecció amb compeed no va resultar, però no volia pensar-hi, vaig liderar la cursa des de inici, el cos responia molt be, regulant el ritme de menys a mes, al Qm9  la meva germana hem diu que tinc la segona noia molt a prop, la María Vasco,intento reaccionar però el peus començant a bullir no puc augmentar ritme només penso que a poc de meta es impossible que m’ agafi, però no va ser així, la Maria Vasco venia molt forta i a pocs metres de meta agonitzant hem va avançar. 


En Ronald Fargas ens relata la seva vivencia a la Mitja:


Diumenge 11h. per fi participo a la Mitja del poble on vaig néixer i viure.....
Però abans de la sortida i fent un cafè veig i parlo amb molts coneguts els quals feia molt de temps que no veia. Tot escalfant tinc el plaer de fer-la petar amb el company del Borges, l'Aleix....i ja em comenta l'exit,una vegada mes,de la companya tambe del Borges… quin gran grup!!!!

Comença la mitja, tinc previst anar ha 3'50"...però bufa un vent notable,sobretot al tram de tornada.
Els primers 10km prou be, 38'10",fent-los entre 3'45" i 3'52". La segona volta,costarà....el vent no afluixa. Tot i així deixo enrere al grup d'on formava part. Estic sol i això no va gaire bé per estalviar-te una mica de vent, però ja queden 5 km i s'ha d'apretar les dents. Ara ja vaig a 3'50"/3'55"....el darrer km tinc l'empenta, que sempre va bé, de la companya del grup,la Pili, que acabava de fer segona als 10km, i ara rodava amb la seva bici. Aquest darrer km va sortir prou bé,pero ja s'acabava....finalment 1h23'...prou content...


Cal destacar també l’Aleix Toda que va participar als 10k com ha entreno per afinar la máquina per les proximes curses de montanya.
guanyadors de la prova de 10k ha estat:
Categoria Masculina
 1º - Albert Moreno del CA Tarragona  -Temps: 31 minuts i 42 segons.
2º - Juanmi Moreno del Club Ironwithleiva  -Temps: 33 minuts i 19 segons.
3º - Raul Lorente del CA Bikila -Temps: 33 minuts i 19 segons.
Categoria Fèmina:
1º- Maria Vasco  del CA Runner Tarragona  -Temps: 39 minuts i 4 segons.
2º - Pilar Rus del Club Borges Trail AAEET    -Temps: 39 minuts i 12 segons.
3º - Diana Godoy del Club Old School running  -Temps: 40 minuts i 12 segons.
guanyadors de la prova de Mitja Marató ha estat:
Categoria Masculina
 1º - Miguel Caballero del Team Sportiva  -Temps: 1 hora 11 minuts i 53 segons.
2º - Miquel Blanchart del Club CN Sabadell  -Temps: 1 hora 13 minuts i 31 segons.
3º - Pedro Ortega del Club Evasion Running -Temps: 1 hora 14 minuts i 43 segons.
Categoria Fèmina:
1º- Mireia Sosa del CA Runner Tarragona  -Temps: 1 hora 24 minuts i 33 segons.
2º - Veronica Aveni del CN Vic ETB    -Temps: 1 hora 28 minuts i 28 segons.
3º - Diana Godoy del Club Old School running  -Temps: 1 hora 31 minuts i 35 segons.


Enllaç: http://www.mitjadecambrils.com/

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute