QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 6 de gener del 2014

Sant Silvestre Tarragona

L'últim any que vaig fer la Sant Silvestre de Tarragona va ser l'any 2009, havia anat a Reus dos anys, un any Hospitalet i Horta de Sant Joan.

Aquest any no arribava ni molt menys bé físicament, de fet no l'havia de fer. A últim moment l'Oscar Gómez em va dir que el Josep no podria anar a la cursa a causa d'un greu refredat. Jo no tenia previst fer res, simplement sortir a entrenar però em va motivar la idea de tornar a córrer a Tarragona i poder disfrutar d'aquesta sant Silvestre ben organitzada pels amics Fondistes de Tarragona.
Abans de la cursa vaig estar parlant amb el Tonyo i Óscar per anar tots junts, el ritme si podia anar a 3'40'' amb els entrenos que portava jo més que content.
 
 
Vam decidir que la correriem junts (no agafats de la ma). A les 16:20 arribava al parquing tabacalera i allí em trobaria amb els Joaquim Pujol, Gines, Josep, em va fer molta il.lusió veure'ls als tres plegats, feia temps que no coincidiem o si més no podiem intercanviar unes paraules.
D'allí ja vaig marxar escalfant cap al Serrallo, allí em trobaraia ràpidament al Tonyo i Óscar.
Un escalfament d'uns 15' on em notaria cansat, no em veia poder córrer a ritme alt, però almenys ho intentaria.
Ja la sortida en trobem al Ronald fargas que també s'uneix al grup, es veuen moltes cares conegudes, molt nivell al capdavant. Sortida rapídissima on passem el primer km en 3'23'', massa ràpid, aquest km el pagaré segur. Li dic al Tonyo que anem massa ràpid, mirem d'agafar posició per poder rodar a velocitat creuer. En aquest km ja vam perdre a l'Oscar.
 
 
Els km passen ràpid, la pujada a l'espigó serà la part més complicada degut a l'airet que fa, la pugem bé, no perdo ritme; baxant intento tirar més ràpid, el Tonyo em frena i em col.loco un altre cop al darrera, no està el horno para bollos. Ja estem al 5, només falten 2km, aguanto bé. Finalment encara podem accelerar el ritme als últims km, anem passant alguns corredors. Entrem amb un emocionant final els 3 agafats de la mà. Gràcies Tonyo i Ronald Fargas per portar-me i ajudar-me, va ser un plaer rodar al vostre costat. 
Temps final 25'14'' a un ritme de 3'36'' i felicitar al makinot de l'Oscar Gomez que va córrer a3'29'', i això que havíem d'anar junts!
 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute