QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 7 d’abril del 2014

DUATLÓ DE EL CATLLAR

El passat diumenge  sis d'abril es va disputar un any més la duatló de muntanya de El Catllar. Cursa organitzada conjuntament entre l'ajuntament de EL Catllar i Running Solutions, garantia doncs de qualitat.
Per part del Borges Trail hi teniem en Xavi Prim que aquest cop corria molt aprop de casa i això sempre és una motivació extra.
Sortida puntual a les dotze en punt i el nostre corredor es situa rapidament en les primeres posicions per controlar la cursa . Els dos primers quilòmetres en Xavi anava còmode tot i que el ritme tampoc era massa exigent però l'atleta del Runners Tarragona Javi Rodriguez no va tardar molt en mostrar la seva superioritat en la cursa a peu i enfilava a tothom  darrere seu per anar poc a poc marxant del grup. El Xavi de seguida va veure com les forces no responien i aguantava com podia la primera secció entrant a la T1 en tercera posició. Una bona transcició feia que sortís del box en segona posició tot i que el Javi Rodriguez ja feia prop d'un minut que pedalava. Un cop dalt la bicicleta en Xavi tenia una bona batalla doncs pel davant si volia tenir alguna opció de victoria. Per darrere l'Antonio Cano també venia apretant les dents tot i que en Xavi aniria marxant per agafar el cap de cursa a l'alçada del quilòmetre cinc.

En Javi Rodriguez s'aferrava com podia al nostre atleta i passarien junts la primera de les dues voltes. A partir d'aqui en Xavi forçava la màquina i marxava en solitari per arribar a la T2 amb un marge de 50 segons , marge que va ser insuficient ja que en Javi Rodriguez tornaria a fer el millor parcial a peu i no només va poguer arribar a l'alçada del nostre corredor sinó que el deixaria enrere per entrar a meta com a guanyador de la prova amb un crono de 1.16'13". El Xavi entraria 47" més tard i omplia el podi l'Antonio Cano a 1'20" del primer.
Pel que fa a les fèmines , la Teresa Aguiló del Club Natació Sitges, va estar intractable ja que va dominar la prova de principi a fí amb molta autoritat deixant el crono en 1.39'38". La acompanyarien al podi la Natalia Ortiz segona amb 1.56'20" i l'Alicia Sanchez tercera amb un temps de 1.57'48".
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute