QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 24 de març de 2014

CURSA DE BRAFIM


El passat diumenge 23 de març es va celebrar, com es porta ja fent des del 2003 una nova edició de la cursa de muntanya de Bràfim Ermita de Loreto, aquest any era la 12a edició, i va congregar a més de 700 participants, entre la caminada i la cursa, quasibe la meitat van disputar la cursa d’uns 14 km i 900 mts de desnivell acumulat.
La prova atlètica sortia puntual a les 9:30 des del centre de la població, aviat es sortia del poble per anar a buscar unes pistes asfaltades que s’alternarien amb camins de terra durant uns 8 km, passant pels termes municipals de Bràfim i Vilabella, seria ja a partir del km 8 quan la cursa entraria en un sender més tècnic, que duria als corredors fins al cim de la torre, immediatament amb un descens directe s’arribava al km 11 on s’agafava una altra pista asfaltada que ens duria fins a meta, a l’Ermita de Loreto, tot passant per Montferri.
Del BorgesTrail-AAEET de Valls hi assistiren 3 components, la Nuri Fortuny, en Tavi Fossas i en Josep Mª Pijuan, els tres anaven a donar el millor d’ells mateixos tot i arribar en diferents estat de forma.

La Nuri es posava el pitrall per primer cop aquest any en aquesta cursa amb l'objectiu de fer un primer test del seu estat de forma.A falta de dues setmanes per l'inici d'un dels principals circuits en els que pendrà part, acabaria fent una lectura d'alló més positiva de la jornada. 
De bon inici es situaria en places de podi i portant el ritme molt ben controlat tota la cursa veuria com els passos per quilòmetre sempre anaven per sota del seus propis registres en edicions anteriors.
Tot i anar un pel forçada en els trams més ràpids del circuit, va aprofitar a la perfecció les pujades per assegurar la tercera posició final i començar així amb molt bon peu la temporada de curses.

Pel que fa el Tavi, ha sortit un ritme molt fort, i això li ha passat factura, doncs el primer kilòmetre ha anat darrere el Piju, per poc a poc, anar baixant el ritme i sentir-se molt pesat de cames fins quasi bé situar-se a la posició 20. Un cop començava la pujada tècnica cap a la Torre del MoroenTavi va anar recuperant algunes posicions i sobretot confiança. A on es va sentir com peix a l'aigua va ser a la baixada del tallafoc on va avançar no menys de 8 corredors. Aquest cop, amb la moral ben alta i amb 
energies renovades, en Tavi no estava disposat a deixar perdre la posicióque havia aconseguit. Tot i
així e es va veure avançat per 2 corredors en ultima instancia, doncs com sabem la pista plana no es el seu fort. Finalment acabava 13e de la general i 1r de categoria.
En Josep Mª Pijuan per la seva part venia d’una lesió, i no sabia molt be com es trobaria; després de la sortida ràpida per dins del poble, quan el grup capdavanter va arribar a les afores de Bràfim va fer l’intent d’afluixar el ritme, en Pijuan va aprofitar per posar-se al capdavant a marcar el ritme, aviat es va adonar que només en Gerard Gil, del UEC Anoia, era qui el seguia a una certa distància, així doncs intentar aguantar el ritme alt que ell mateix havia imposat, gaire be durant tota la cursa, fent així gran part del circuit en solitari al capdavant i arribant a dalt de l’ermita de Loreto amb un temps 
de 53’05’’ i deixant al segon classificat a més de 5 minuts.


Classificació.
Homes

1- Josep Mª Pijuan          Borges Trail.                     0h 53’05’’
2- Gerard Gil                   Uec Anoia                        0h 58’27’’
3- Jordi Puig                   Athelic Trac                      0h 59’19’’
...
13- Octavi Fossas            Borges Trail                      1h 03’08’’

Dones

1-Cristina Solé.               Run Speed Tarraco.          1h 07'
2-Cristina Fargas.            Facvac.                             1h 11'
3- Nuri Fortuny               Borges Trail                     1h 14'

Felicitar des d’aquí a l’organització de la cursa que un any més ha estat perfecta, i ha seguir-los 
animant de cara a les properes edicions.
Agrair també a tots els patrocinadors del Borges Trail que gràcies a ells podem continuar gaudint del nostre esport favorit. (Borges, AAEET, Ph-quirogel, Bussetus, Eassun, Tropssports, Rendiment-race)

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute