QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 24 de novembre del 2013

Top five d'en Xavi a Sant Sadurní

Després d'unes quantes setmanes podem dir que hem deixat enrrere  la lesió al tormell i ens hem decidit ha tornar a posar-nos un dorsal. La cursa escollida ha estat a Sant Sadurní d'Anoia, una cursa de muntanya de setze quilòmetres amb poc més de cinc-cents metres de desnivell positiu.
Els sis graus de temperatura en que ens hem trobat a la sortida no convidaven a estar massa estona parats i a les deu en punt del matí tret de sortida i tothom a corre, i de quina manera!! Els primers quilòmetres, molt rodadors han enfilat el grup ja de bon inici.
El poc desnivell dels primers quilòmetres no m'han ajudat gens a trobarme còmode en el ritme.No ha estat fins després del quilòmetre cinc on la pista donava pas als senderons i començavem a trobar unes bones rampes on enseguida me trobat millor i he pogut avançar algunes posicions situant-me quart. A partir del quilòmetre vuit i mitg l'itinerari ja sempre favorable, ha transcorregut entre pistes amples i fins i tot algún tram d'asfalt. La cosa no ha canviat massa fins al final i tot i que degut al tipus de circuit gairebé sempre he tingut a vista els tres primers classificats no he pogut arribar a la seva alçada. Quan ja donava per bona la medalla de xocolata i només faltaven quatrecents metres per l'arribada em passo de llarg una cinta i quan m'he adonat ja no he pogut evitar que m'adelantés un corredor. Creuavem doncs la linea d'arribada en cinquena posició i un temps d'una hora i quinze minuts.
El guanyador ha estat en Raul Gil amb una hora i dotze minuts seguit de Juan Hernandez i Frances Paton que l'acompanyarien en el podi final. Pel que fa a les fèmines la guanyadora ha estat Laura Fernandez amb una hora i trenta dos minuts, seguida de Fàtima Becerra i Laura Rius.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute