QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 14 de novembre del 2013

CURSA ELS DOS CIMS

El passat diumenge al petit municipi de Querol es va disputar la segona edició de la cursa Els dos Cims.
Si l'itinerari que va propossar l'organització ja era prou dur,els  prop cent- deu atletes que varen pendre la sortida varen tindre que lluitar de valent també contra les fortes ràfegues de  vent que va fer durant tot el matí. Entre tots ells la nostra corredora Nuri Fortuny, que va saber estar a l'alçada de les circumstàncies fent una molt bona cursa.
El ciruit d'aquest any era exacte al de la primera edició amb dues fortes pujades amb les respectives baixades per culminar els dos cims que donen nom a la cursa, més una última pujada fins a meta.Tot això amb una mica més de diset quilòmetres la seva gran part per pistes forestals.
Tret de sortida a les deu en punt del matí i la Nuri enseguida es posiciona entre les primeres per poguer agafar referències. Finalitzada la primera pujada ja sobre el quilômetre deu de la cursa la nostra corredora situada en segona posició perdia un minut amb la cap de cursa, la corredora de UEC ANOIA Rosa Maria Nieto. La Nuri, que a aquestes alçades ja no tenia a vista a la Rosa va decidir assegurar la segona posició controlant el ritme en la baixada per no tenir cap defalliment ni sorpresa per part d'alguna de les seves perseguidores.
Així doncs ja no hi va haver cap sorpressa fins a l'arribada i el podi femení el completaria en tercera posició la Maria Dolores Mata. Pel  que fa a la general, el guanyador va ser en Sergi Viladot també del UEC ANOIA seguit del Gerard Gil i en tercer graó Joan Rosich.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute