QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 4 de novembre del 2013

IV Dualtó Els Termes de Viallonga del Camp


El passat dissabte dia 1 de Novembre es va celebrar a la localitat de Vilallonga del Camp (Tarragona) el IV DUTALO ELS TERMES, jo en pendria part amb Bepo Cutrona, un bon amic de La Pobla de Massaluca que actualment milita a l'equip Bicipark de Reus.
El circuit constaria d'un primer tram a peu de 6km, un de BTT de 19,9km i un altre a peu de 3km.
A la línia de sortida un total de 150 participants hi pendrien part en un dia on la calor era la protagonista, dia 1 de Novembr i uns 23-24ºC, increible. L'hora d'inici, les 11 encara faria que la calor fos més forta.
Un calentament suau, ja que no hi ha massa temps i cap a la línia de sortida, jo faré el primer i últim tram.
Tret de sortida de la cursa a peu, surto tranquil però ràpidament un corredor sembla que la vol liar de valent, accelera com si d'una milla es tractès, el rtime per un camí inical és frenètic.Al davant es posa un altre corredor i jo m'enganxo a ells, no porto rellotge, no sé el ritme, primera pujada llarga d'uns 400m, el ritme segueix alt, penso on s'acabrà, no podré seguir aquest ritme els 6km. Passem el primer km en 3'13'' i el ritme segueix, m'he situat segon a pocs metres del primer, passem el km 2 en 3'15'', no afluixa, jo hauré de baixar o no arribaré. El vaig controlant que no s'escai molt.
Sobre el km 4 m'atrapa un corredor, aquest fa la cursa induvidual, ja l'havia vist a la sortida, no em preocupa, del 4 al 6 puja lleugerament, jo vaig una mica fos, perdo uns segons.
Finalment arribo a meta i un problema al llegir el dorsal em fa perdre uns segons, "m'emprenyo amb el que controla", ens hi pot anar la classificació, el primer m'ha tret algo menys d'1', acabo en 21'40''.

Ara li toca el torn a Bepo, li esperen 19,9km de Btt per camins, trams difícils per la riera. Surt a gaaaasss a fondu, no enten perquè triga tant a a agafar al primer, el coneix i sap que ell pot més. Quan l'agafa el veu molt frenat, no ho enten. Resulta que havia anat per un recorregut que no tocava i havia retallat 5km, per això Bepo va trigar tant en agafar-lo. El passa i segueix el seu ritme frenètic per guanyar el màxim de temps possible, passa trams de riera on la tècnica i la seva habilitat el faran sortir i passar el tram amb rapidesa.
Acaba els 19,9km en 41', rapídissim amb aquest circuit.
Jo estava esperant a meta, sabia que no li faltava gaire, em passa el relleu i apreto el primer km, no sé a quan tinc el 2n, al passar sobre el km 1'5 giro el cap i no veig a ningú, em relaxo una mica sense afluixar massa. Ja al 2'5 torno a mirar i no ve ningú, allí ja afluixo a un tram de pujada forta i finalment entro en solitari.
Finalment hem pogut emportar-nos la victòria, no ha estat gens fàcil i ens ha tocat currar de valent, hem pogut gaudir d'una matinal junts, ja feia temps que deiem de fer-ne una. 
 
 
CLASSIFICACIONS:
 
 
1 BORGES / BICIPARK 00:21:46 00:41:48 00:11:40 01:15:14 1 - M
2 Mojitos Cargaditos 00:23:14 00:46:20 00:12:26 01:22:00 2 - M
3 Simonets 00:23:22 00:46:35 00:12:30 01:22:27 3 - M
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute