QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 7 d’octubre del 2013

10K LA GALERA

Ahir diumenge es va disputar a La Galera la 9ena proba del circuit Running Series de les Terres de l’Ebre, penúltima proba del circuit.

Allí es trobaven els dos Atletes del Borges Trail, la Pilar Rus i el Robert Tarragó.

Pel que fa al Robert Tarragó després de recuperar-se ja completament de les molèsties, i no poder afrontar totes les probes en les millors condicions es trobaria disposat a lluitar en posicions capdavanteres.

La sortida ràpida va situar al Robert en primeres posicions aguantant fins al km 5,5 en 3er lloc, allà la falta de km a les cames li va fer perdre uns segons acabant 5è a 20” del tercer lloc, però controlant en tot moment la seva categoria per tal d’optar a podi final al circuit running series.

Pel que fa a la Pilar Rus, els 5 primers quilometres un fals planell de asfalt,  pujant progressivament on la part psicològica jugaria un paper molt important, va intentar anar de menys a més fins el km5 , es sentia be, al km7 amb sensacions positives, veia molt lluny la segona fèmina, desprès arribava una petita baixada d’un quilòmetre i mig, va aprofitar a estirar i augmentar ritme  tot i mes fins al poble, els últims Quilometres era un “zigui-zaga” pels carrers del poble amb gent animant, li va ajudar molt per afrontar recta final de carrera.

Pilar Rus “Contenta pel meu resultat 1a Fèmina, última parada del circuit; Cursa de Tortosa 20 d’Octubre”.