dilluns, 17 de juny del 2013

2ona Cursa Solidaria de Port Aventura

Aquest  passat diumenge 16 de juny, es va celebrar la segona edició de la Cursa de Port Aventura, una cursa de caire benèfic que destina els seus beneficis a la Fundació Estela, la qual es preocupa de la protecció del discapacitat psíquic i la millora de la seva integració social.
La cursa tenia una distància d’una mica més de 10 quilòmetres i transcorria tan per dintre com per les zones externes del parc temàtic de Port Aventura, fet que feia d’aquest un circuit força exigent amb un continu de pujades , baixades i canvis de direcció que feien molt difícil  mantenir un ritme constant durant el recorregut de la cursa.
Gairebé un miler de corredors és van donar cita per col·laborar per la causa i aprofitar per passar una bona matinal atlètica, entre ells, representant el Borges Trail-AAEET Valls és trobava l’atleta Salvador Martí.
La cursa va ser liderada en tot moment per l’actual campió d’Espanya de Marató Jaume Leiva (Runners Tarragona) que es va imposar sense gaires problemes amb un temps final de 33’54sg, seguit d’un gran Pedro Ortega (Evasion Reus) 36’35sg i Isaac Duarte (Runners Tarragona) 36’36sg.
Per la seva part, l’atleta borgeti, va realitzar una cursa força regular, arribant en una meritòria cinquena posició tot i  lluitar fins al últim moment amb el quart classificat, fent una cursa de menys a més i marcant un temps de 37’33sg.
Així doncs, es va donar per finalitzada la segona cursa solidaria de Port Aventura, on al finalitzar la cursa principal és van realitzar diferents curses infantils, que van acabar de completar un gran dia esportiu amb finalitat benefica.