QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 16 de juny del 2013

Xavi Prim i Nuri Fortuny, els Reis de Miramar


El Xavi i la Nuri guanyen la prova de BTT i també s'emporten la Combinada.
Aquest diumenge 16 de juny s’ha disputat la 24ena edició de la Pujada a Miramar en BTT. La cursa ja és tot un clàssic no circular amb 12 kms i uns 567 m de desnivell positiu, amb sortida a Valls i arribada al Molló de Miramar i l’organitza l’AAEET Grup Atlètic.
 
 
                La classificació d’aquesta cursa donava dret a sumar els temps amb la Pujada a peu i optar al premi a la combinada (run +BTT).

                El nostre equip hi presentava cinc components. Per una banda Xavi Prim, Nuri Fortuny i Tavi Fossas, que optaven a la combinada. El Xavi presentaven candidatura a la victòria de la cursa en BTT i també a la lluita final per a la combinada. També hi prendrien part la ciclista dels nostre equip Bibiana Vico i Biel Secall, que després de tres mesos parat per lesió anava a provar la resposta del genoll davant l’esforç.

                De bon matí es van donar cita prop d’un centenar de ciclistes, a la sortida l’emoció estava servida pel desenllaç de la combinada, tant masculina com femenina. Xavi Prim, Enric Menero, Edu Barrios, Nuri Fortuny, Marta Batalla,....

                Amb el tret de sortida un grup d’uns vint corredors marquen un fort ritme i ja marquen certa distància, Xavi Prim, al cap davant va inroduint mica en mica més ritme fins a quedar-se sol i s’imposa amb una gran autoritat amb més d’un minut del segon classificat, el jove Adrian Garcia. En tercera posició entraria Enric Menero, que està mantenint un gran nivell de forma. Tavi Fossas entraria en 19ena posició i Biel Secall el 25è.

                En fèmines la Nuri Fortuny va mostrar un domini total des d’inici i s’imposava amb gairebé tres minuts de la segona classificada Bea Peiron. La tercera posició seria per Marta Batalla. La Bibiana Vico entraria en quarta posició.

                Aquestes dues victòries del Xavi i la Nuri, acompanyades amb molts bons temps a la Pujada a peu els donava també la victòria a cadascú de la Combinada.

                El Xavi, una setmana més, certifica el seu gran estat de forma. A més, es mostra molt fort tant en running com en bici. Probablement aquest any el tornarem a veure afrontant algun dels duatlons d’alta muntanya, on segur que ho broda.

                Per part de la Nuri, celebrem la seva recuperació amb aquesta victòria per partida doble. Avui ha anat molt fina i ha fet un gran crono.  Ara només falta recuperar les bones sensacions corrent a peu.

                Et Tavi, amb poc rodatge en bici acumulat, s’ha mostrat competitiu començant amb el grup de davant i acabant amb un gran crono també i anant de menys a més. Es confirma una vegada més el seu convenciment de les seves possibilitats. La Bibi, que no arribava amb massa bona forma, ha salvat els mobles amb una gran quarta posició, segur que es recupera i ens torna a donar alegries amb nous podis. Per part del Biel, la seva guerra és recuperar el genoll i sembla que ha vençut després de tres mesos.  En quant a la seva cursa, poca cosa a dir, sortida explosiva amb el grup i ensorramenta total al final fruit de la falta de tot.
 
                Felicitats, doncs a la nostra parelleta de cracks!!
                En acabar, un bon esmorzar ja habitual.
                Classificacions: http://www.aaeet.com/wp/
 

               

 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute