QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 4 de juny de 2013

DUEXTREM D' AMPOSTAAquest passat diumenge es va celebrar la cinquena edició del Duextrem d' Amposta i un cop més el nostre equip va estar al graó més alt del podi.L'atleta del Borges Trail aaeet Xavi Prim, va necesitar poc més de quatre hores per proclamarse vencedor en categoria veterans . Per darrera del Xavi entraven l' Iñaki Dominguez del Desakato team i  Jan Martin del CE La Foradada que completaven el podi.
Aquesta prova de llarga distància tenia un primer sector de cursa a peu de vint quilòmetres amb un desnivell positiu de mil dos-cents metres i un segon sector de bicicleta de muntanya amb trenta cinc quilòmetres i set-cents metres positius.
 En categoria senior, el vencedor va ser en Kiko Martí de l'associació Esportiva Diedre.Joan Farnos de Cem La Cameta Coixa i en Joan Lluis Fernandez del Montbike Amposta varen entrar en segon i tercer lloc respectivament.

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute