QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 21 de maig del 2013

CURSA MUNTANYA BOSCOS TARRAGONA

Aquest passat diumenge es va celebrar la segona edició de la cursa de muntanya de Boscos organitzada per l'equip Eutiches. Aquest cop com a novetat ens presentaven dues opcions amb un circuit d'onze quilòmetres i un altre de dinou. Qualsevol d'ells amb itineraris molt ben escollits  que recorrien els millors racons de les platges i boscos propers a la ciutat. En el cas de l'opció mes llarga tot un seguit de trialeres molt exigents acumulaven prop de 700 mts de desnivell positius, cosa que fariaque tots els participants coincidirent en catalogarla de gran duressa.
Per part del nostre equip en Xavi Prim fou l'únic representant. Després d'uns primers quilòmetres en grup per la zona de platges la cursa s'estiraria ja en les rampes inicials a la pujada a l'ermita del Llorito.
Una vegada arribats a d'alt, els dos circuits de la prova es separaven . El Xavi, bon coneixedor de la zona, començaria tota la part tècnica de la mateixa amb un seguit de pujades i baixades colocat en tercera posició. Els quilòmetres anavent passant i el nostre corredor molt regular tota la cursa no va tenir cap problema per administrar les seves forces i defensar el tercer graó del podi fins el final.
El vencedor de la prova va estar en Senen Escoda amb un temps d'una hora trenta-quatre minuts,seguit del Tomás Esmel amb una hora trenta-cinc i el Xavi Prim amb una hora trenta-set.
En la cursa curta el guanyador va ser el Victor Gonzalez amb un temps quaranta-nou minuts.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute