QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 15 de maig del 2013

Top Ten i podi d’en Tavi Fossas a la cursa de Vilaplana-La Mussara



Aquest cap de setmana s'ha disputat la 6a pujada a La Mussara des de la població de Vilaplana, que es correspon a la quarta prova puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp.
La cursa, molt ràpida, constava de 14,6km i uns 900m de desnivell positiu, i repetia circuit, doncs era exactament igual que l'any anterior, però amb la petita variant que no es feia el tram de darrere el refugi.
Daquesta manera, a les 9:00h. en punt es donava el tret de sortida als quasi 230 participants (entre corredors i caminants) que començarien pujant pel camí dels Garrigots, passant pel Mas de Patinya i enllaçant amb la pista dels Masos. Un cop aquí, planejaven una mica per tornar a girar pel senderó de baixada en direcció a Vilaplana, fins que enllaçaven amb la dura pujada de Campanilles i aquest amb el camí de les Airases, directes fins al poble abandonat de La Mussara. Així doncs, es pot endevinar que la pujada era molt més llarga de lhabitual, essent duns 8 km molt pronunciats. Un cop aquí, en comptes de fer el tomb per darrere el poble, sagafava directament el camí de baixada de les Tosques directe fins a Vilaplana. Total 6,6 km de baixada molt dura i tècnica que posava a prova fins als més experimentats corredors de muntanya.

En aquesta ocasió només hi havia un representant del BORGES TRAIL AAET VALLS: l'Octavi Fossas, que ja havia participat en ocasions anteriors, i pel que s'ha anat veient, cada any es supera i va millorant els seus resultats.
Pel que fa a la cursa, va arrencar amb un ritme altíssim, doncs a primera fila hi havia situats cracks del nivell de l'Eloi Borràs i companys com en Natxo Bolta, Gerard Rodíguez entre d'altres.
Només de sortir, es va formar un primer grupet compost per lEloi,  Mikel, J.Heras, Aleix Toda, Dani Artero, ... i  en Tavi els seguia ben de prop. Lluny dafluixar el ritme, el va anar augmentant, alhora que augmentava la sensació de mareig, doncs anava sobrepassat respecte el seu ritme habitual, però tot patiment té la seva recompensa, de manera que a mitja pujada va passar en Javi Sanchez i lAleix amb qui anava fent la goma, fins que a punt darribar al tram de Campanilles, el va deixar ben endarrere. A partir daquí, la baixada també a un ritme molt fort, i ja a punt dentrar al camí asfaltat ( a falta dun parell de kilòmetres darribar) no va poder amb lAleix Toda ni amb lAlbert Buira de lOBRINT TRAÇA, que baixaven com dues autèntiques locomotores, i que sorprenentment el portava darrere durant tota la cursa.

D'aquesta manera, en Tavi entrava 8è de la general i 2n de la seva categoria, obtenint així un valuós espai al podi.
Així doncs, es complia el que ja s'esperava només de veure la sortida de la cursa: 
el guanyador de la prova va ser el nostre antic company d'equip Eloi Borràs (EM CAPAFONTS)  que va fer una gran cursa, sentint-se fort i molt animat amb un temps de 1:15h, seguit de la jove revelació d'enguany Mikel Besora (TRAIL TARRACO) i en tercera posició en Javier Heras (LA SPORTIVA) 


Aquests magnífics resultats animen al nostre corredor del BOREGS TRAIL a encarar molt positivament les properes proves del circuit, doncs ha de mirar d'assegurar-se el bon lloc que està aconseguint a la classificació general del circuit. La propera prova,  es celebrarà a Riudecols el dissabte 29 de juny i tindrà com a particularitat que serà semi-nocturna.

Pos.       Nom                                                      Temps                    Lloc Cat.
1               Eloi Borras Fort                               1:15:25                       1-M2
2               Mikel Besora Susaño                        1:17:15                       2-M2
3               Javier Heras Hernández                   1:17:36                       1-M3
4               Daniel Artero Vila                            1:21:34                      3-M2
5               Alex Izquierdo Acon                         1:22:48                       4-M2
...
8               Octavi Fossas Batlle                          1:23:49                       2-M3
....
55            Ariadna Puig Roig                              1:42:38                        1-F2




Per a més info, classificacions i fotos, aquí teniu la web de la cursa:


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute