QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 30 d’abril del 2013

LA CURSA DEL PONT, DELTEBRE

El passat  diumenge 28 d’ Abril més de 220 atletes van participar a l esdeveniment esportiu mes important Deltebre, 10 km Cursa del Pont.
Davant del camp futbol de l’ Aube va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la carrera, un recorregut totalment pla passant pel mític i espectacular pont del Deltebre i carrers del poble, a mes, la prova era puntuable pel Circuit de Curses de Terres de l Ebre.
A les 10:30h del mati amb pluja, vent i molt de fred 5º de temperatura donaven tret de sortida i per davant 10km de carrera, entre tots aquest atletes es trobava una representant del Borges Trail AAEET  La Pilar Rus, tot i que la nostra corredora vindria d’una setmana dura el diumenge passat va competir al triatló Doble Olímpic de Terres de l Ebre, cansada però molt motivada per iniciar el Circuit de curses de Terres de l Ebre.
La Pilar ens explica la cursa del Pont:
Passat una setmana del Doble Olímpic em trobava amb bones sensacions de cames però no ben recuperada de la fatiga, al iniciar la cursa la pluja constant i el fort vent, vaig intentar mantindre un ritme alt i constant anava molt perduda del nivell de les noies ja a la meitat de la cursa no sabia ven be la meva posició plovia moltíssim! fins que atrapo a una noia i em cridant que vaig primera, justament noto que la sabatilla de la cama dreta la tinc deslligada, malament..., no vull pensar hi, baixo ritme per la por de trepitja i caure, tinc les mans massa congelades per intentar parar i lligar-me les, aixì que  prenc la decisió de no parar  ...als dos últims quilometres ja tinc a la Neus darrera però la tercera no ho tinc molt clar anem juntes, passem per molts xafacs d’ aigua i amb risc de que em salti la sabatilla la tinc prou mullada, no vull ficar-me nerviosa , el beso comesa amb molèsties no vull arriscar i fer l’últim  spring final i em conformo amb una molt bona 2ona posició a 2 segons de la primera, continuarem amb mes guerra...  
 
 
Tot i que el mal temporal la carrera va estar perfectament senyalitzat, per voluntaris i abalisat amb els quilòmetres marcat en tot el recorregut, I felicitar a  l’ organització.
guanyadors de la prova ha estat:
Categoria Fèmina:
 1º- Neus Espinach castellvi- Club Trail Roquetes-Temps: 40 minuts i 3 segons.
2º - Pilar Rus Garcia -Club Borges Trail AAEET    -Temps: 40 minuts i 5 segons.
3º - Ángela Barón Villaba  -Temps: 44 minuts i 47 segons.
 
Categoria Masculina
 1º - Sergi Hidalgo Blade- Club Trail Tarraco  -
2º - Xavi Queral Forcadell - Club Team Flowers -
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute