QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dissabte, 16 de febrer del 2013

VIII DUATLÓ CROSS VILA-SECA

Els companys de Naturetime Eventos, el passat 10 de Febrer  van cel.lebrar la VIII edició del Duatló-Cross Popular Vila-seca juntament amb els 166 esportistes disposats a formar part d' aquest esdeveniment. Tot i la fresqueta temperatutra i un núvol NO INSCRIT que semblava volia acaparar tot el protagonisme, ningú va deixar buida la cadira de transició.

La concentració va ser al Parc de la Torre d'en Dolça, on allà mateix es donaria el tret de sortida a les 11 del matí.
La cursa consistia en realitzar 4km a peu/ 11km en Btt/ 2 km a peu més. El recorregut no tenia cap dificultat, era del tot plà. Potser còrrer pel velòdrom resultava una mica més incòmode per qui que no estigui acostumat a rodar per aquest terreny, o com a mínim a la Bibiana li va resultar bastant pesat. El circuit de Btt molt ràpid i divertit.

Tot i així, a últim moment va decidir inscriure's i disfrutar d' aquesta modalitat que cada cop li agrada més. Per altra banda, amb aquest Dua es va iniciar individualment ara fa un any, també al de Vila-seca, on es va emportar a casa una tercera posició i una enorme satisfacció..

10:45h, Briefing, 11:00h...som'hi !!! La Bibiana va sortir amb un puntet per provar, pensant que si la cursa fos més llarga no ho faria i que si fes falta, baixa marxa i prou. La primera part a peu es tractava de fer dues voltes al circuit.  Passant per Meta finalitzaria la primera volta comptant amb una segona posició a uns quatre metres de la primera, la qual es va anar desmarcant poc a poc fins al punt de sortir de la transició amb la bicicleta quan la nostra corredora encara no havia ni arribat a aquest punt.
Al poc de sortir, aconseguiria avançar-la i desmarcar-se cada vegada més. Amb la bici es va poder recuperar físicament i degut a que el recorregut era planer, va mantenir el mateix ritme i tornar al punt de transició en primera posició. L' últim tram a peu es va trobar bastant bé, podent així mantenir-se davant fins finalitzar la cursa i fins i tot avançar a nivell general algun lloc més.

Els corredors van poder gaudir d' una botifarrada al finalitzar la prova, estoneta per compartir sensacions i experiències.
Tots dos circuits estaven correctament assenyalats.
Aquest any es va batre rècord de participació tot i les ausències.