QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dijous, 7 de febrer del 2013

ENTREGA PREMIS CIRCUIT DEL BAIX CAMP 2012

Aquest passat diumenge dia 3 de febrer es va dur aterme l´acte de lliurament de trofeus als primers classificats del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp del 2012.El mateix dia, també recolliren els respectius trofeus i obsequis els primers classificats dels diferentes circuits organitzats per Tretzesports durant el 2012. L´acte, que enguany va tenir lloc a la Casa de Cultura de Montbrió del Camp va contar amb una gran afluència de public.D´entre els nostres, destacar la segona posició a la general final  del Circuit de curses de muntanya en categoria masculina del Salvador Martí i victoria en fèmines de la Nuri Fortuny.

Després de la ceremònia d´entrega de premis, tots els assistens varen poder gaudir d´un aperitiu gentilessa de l´organització.La matinal va concloure amb l´intercanvi d´impresions de tots els assistens que coincidient a l´hora de mostrarse amb moltes ganes de començar el proper dia 10 de març el nou circuit d´enguany a la cursa de La Pujada a la Portella d´Hospitalet.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute