QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 8 de juliol de 2013

Marc Balañà acaba la Copa Catalana d'Ultraresistència tercer, després d'una gran Núria-Queral


El passat dissabte 6 de juliol, és va celebrar al Pirineu Català, l’última prova de la Copa Catalana d’ultratrails de la FEEC, amb sortida desde la Vall de Nuria i arribada a Berga.

            La cursa constava amb un recorregut d’alta muntanya de 92km força exigents, assolint un desnivell positiu de 5800m i un de negatiu de 7100m.

 

            A les 10:00h del matí es donava el tret de sortida de 300 corredors, en la línea de sortida, representant al Borges Trail-AAEET Valls, es trobava disposat a fer un bon paper el corredor d’ultrafons Marc Balaña, disputant un lloc del podi del Campionat d’ultres de la FEEC.

            La cursa va ser guanyada per un intractable Juan José Oliva (Equip Lafuma), que va realitzar una cursa rapidíssima amb un temps de 12h. La jornada va ser terriblement calorosa, fent abandonar a bona part dels participants.

            El representant del Borges Trail, Marc Balañá Prats, tot i passar moments realment difícils, quedant-se dos cops sense aigua, perdent-se uns 15’, va ser capaç de poder vèncer aquestes temperatures inhumanes que van acompanyar la part central de la cursa, mentre anava en 15ª posició...Poc a poc i amb l’únic objectiu de poder finalitzar la prova, al anar afluixant la calor solar i cuidant molt el tema alimentació e hidratació amb sals, es va anar revifant, podent poc a poc, anar augmentant el ritme de carrera, amb uns últims 15Km nocturns amb sensacions boníssimes, fent un dels millors parcials i acabant la cursa amb molt bon gust de boca.

Finalment, Marc Balañá Prats, va aconseguir una meritòria 7ª posició, precisant 13h33’ per a fer els 92Km. Millorant, tot i les adversitats d’aquesta edició, 8minuts el seu temps de l’edició anterior, en la que va aconseguir una 2ª posició.

 


Aquí es dona per finalitzat el Cirquit d’Ultratrails de la FEEC, el Marc ha aconseguit una excel·lent tercera posició final, darrera de dos autèntics cracks, el Sergi Cots i el Campió Juanjo Oliva. Ultracracks!!

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute