QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 15 d’abril de 2013

Bibiana Vico, del Borges Trail-AAEET tercera al Duatló BTT d’El Catllar


Aquest passat Diumenge 14 d' Abril, més de 500 atletes van gaudir d' un magnífic dia d'esport de muntanya al poble Tarragoní, on el punt de reunió i desde on es donaria el tret de sortida de les dues modalitats era a la Torre d' en Guiu.

En primer lloc,a les 10 del matí, 250 runners farien una cursa de 10'5km.Tot seguit 150 nens majoritàriament veïns del poble van recórrer un circuit de cross al voltant de la torre. Mentrestant, alguns dels duatletes acabaven d' enllestir-ho tot al punt de transició i d' altres escalfaven.El Duatló es tractava de córrer 5km en primer lloc, realitzar un circuit de 18km amb btt per finalitzar-ho amb 2,5km més a peu.

Tant en un com l' altre els corredors posarien els peus a remullar. La cursa a peu comptava amb dues pujades bastant accentuades, la resta va ser molt planer. Amb la btt va ser molt divertit, els nivells d' aigua van ser bastant elevats, seguint d' una pujada interminable compensada amb un senderó amb ombra suficient per poder recuperar-se una mica. Per finalitzar tocaria baixar unes trialeres bastant empedregades.En general els participants van disfrutar bastant d' un recorregut totalment inesperat, tot i la calor patida.El fet de no comptar amb cap avituallament va forçar la retirada de participants, i la disconformitat i queixa de molt altres. La corredora del Borges Trail-AAEET es va trobar molt bé, a l' hora d' agafar la bici ho feia en primera posició. Va ser a meitat de la segona volta quan els bessons van començar a fer-li mal inesperadament. Havia d' anar estirant per evitar que anés a més, però finalment un dels bessons li va jugar una mala passada. Veient com les dues primeres classificades s' anirien allunyant, no podia fer més que aguantar i intentar mantindre's. L' últim tram a peu va ser dur, però ho va aconseguir.

El Duatló va comptar amb la presència de Roger Serrano campió d' Espanya en Triatló Cross que es va emportar la victòria amb un temps de 1:20:54 seguit de Román Del Olmo de  CNT amb 1:20:55 i Jordi Cayetano de Lizarrán amb 1:22:15.
En fèmines la primera posició seria per Eva Arteche amb 1:55:33, segona Beryl Barber Martínez de Cambrils Club Triatló i Bibiana Vico del AAEET Borges Trail amb un temps de 1:57:25.

By Bibi

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute