QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 3 de gener del 2013

SANT SILVESTRE TARRAGONA 2012

Aquest passat 31-12-2012 s’ha celebrat la
9ªCursa de Sant Silvestre de Tarragona,
com a última cursa per a despedir-nos del 2012
amb bon gust de boca i fent el que mes ens agrada, fent esport.
17:30h al arc de sortida 1500 corredors entre els quals, Marc Balañá Prats, corredor de l’equip de competició BORGES TRAIL també en pren part.
Tots restem preparats per a que donguin al sortida, aquest any amb circuit modificat de tan sols 7km, amb un sector inicial de pujada cap dins a Tarragona, eliminant la part de la zona portuaria de cada any. Continuant direcció cap al Faro, platja Miracle i tornant cap al barri del Serrallo on hi havia la sortida i meta.
 
Finalment el corredor Marc Balañá Prats, tot i no ser aquest tipus de cursa tan curta la seva especialitat, aconsegueix entrar a meta dins dels 15 primers classificats, en un temps de 25’ per fer els 7Km del recorregut, resultant a una mitja de 3’34”/km.

 



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute