QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 10 d’octubre del 2012

10km de LA Galera+ Milla Urbana Jesus

Aquest passat diumenge es va celebrar a la localiat de La Galera, la 8ena proba del circuit Running Series, per mi seria la 6ena participació en aquest circuit.
Un total de 125 participants hi van pendre part, entre ells l'amic Ferran De Torres, actual líder del circuit, el Jesús Caparrós 2n classificat, Xavier Queralt, Gerard Monteverde i molts més, el nivell era molt alt.
A les 7:15 AM ja estava a Gandesa fent el primer cafè ja amb el company  Jose Gutiérrez per anar junts.
Arribem sobre les 8:30, allí ja es respira un gran ambient tot i faltar una hora per la sortida.
A mode anecdòtic la primera sorpresa que em vaig andur va ser que em vaig deixar la camiseta de competició, menys mal que portava la de calentament, va ser amb aquesta la que em tocaria còrrer.
Es realitza la sortida i rapidament em col.loco al capdavant, juntament amb De Torres i Queralt, al costat tinc la sopresa de la cursa: l'Àlex Méndez, que ens acompanya tota la cursa.
Passem el primer avituallament sobre el km4 i no agafem res, el tema avituallaments en gots va molt malament i més si els has d'agafar tu de la taula, encara pitjor.
Del 4 al 5 em distancio una mica, és potser el km més dur, i allí perdo uns metres i els de darrera em recuperen alguns metres.
Sobre el km 6 sóc agafat per Josep Maria, ara seguim fins al 7 i poc juntament amb Àlex Méndez, és allí quan el Josep Maria canvia el ritme, decideixo no anar a per ell, aqui el primer error, hi havia d'anar, podia anar-hi.
Sobre el km8 em distancio de l'Alex i sobre el 9,2 l'Alex em passa, ara ja no puc fer res, ell va molt ràpid i amb moltes ganes, aguanto allí i aconsegueixo entrar 5è clas i 1er sènior millorant la marca de l'any passat amb 1'.

Acabada la cursa de La Galera em comenta el Jose Gutierrez que té a la seva família a Jesús, fent la milla urbana i que ell es volia aturar. Em diu que ja m'ha inscrit per si la vull fer.
Al momet d'arribar allí veig que hi ha premis pels 5 primers classificats absoluts i un total de 12 participants, crec que si les cames m'aguanten puc fer algo, almenys ho probaré.
Sense calentar i  només fent uns estiraments i una aplicació del PH-QUIROGEL (la sensació de camies noves torna) ens col.loquem a la línia de sortida, ha passat només unes dos hores desde que he acabat els 10km de La Galera.
La primera volta l'acuso bastant, les cames estan pesadíssimes i tinc dubtes si podré acabar a aquell ritme. La segona volta aconsegueixo posar-me 5è, les cames milloren notablement, la milla i el còrrer ràpid m'agrada, sempre m'ha agradat. L'àmbient és boníssim, la famiília Roca animant  el Ferran Rosich, l'Albert Giné, un munt de gent animant.
Un cop veig que vaig 5è i tancant els premiats aguanto allí, no cal més, tampoc puc agafar als tres primers, potser una mica més podria anar a pel 4art, però acabo satisfet de poder còrrer la milla en un temps de 5'15''.



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute