QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 9 d’octubre del 2012

PEDALADA TRANSBESSONS 2012

Cel.lebrant la seva 11a edició, els companys del C.C.P. Juneda van organitzar el Diumenge 7 d' Octubre la coneguda pedalada Transbessons.
Una cursa exigent on 415 aficionats a la Btt no es volien perdre l' opció de disfrutar d' aquest repte. Per a alguns va ser una bonica ruta per disfrutar amb la companyia d' amics i coneguts d' altres edicions. D' altres volien disfrutar també, però sense deixar de banda el puntet de competició que en el fons els hi agrada.
La pedalada comptava amb dos circuïts, el curt de 36km amb 650m d+, i el llarg de 53km amb 1250m d+.
A les 9:00 del matí centenars de ciclistes sortiríen del poble, formant un embut que trigaria una estoneta en diluir-se.
La Bibiana es va decidir per la cursa llarga. Va pensar " una vegada posada, fot-li !"
Està bastant motivada i es veia amb cor i ganes, la resta sortiria sobre la marxa.
En un principi va sortir amb un ritme tranquil. Seguint a la resta que no tenia cap intenció de disputar's-ho però anant fent, pensant en la quantitat de quilòmetres que l' esperàven per recòrrer i tenint en compte que físicament no es coneix a ella mateixa el suficient per sapiguer si ballarà bé aquest ball. Per a alguns una cursa de Btt més, per a ella un repte que tenia moltes ganes d' experimentar.
Va decidir avançar una mica més lleugera, dosificant per si un cas, però alegre. No es volia emportar " el puntet " cap acasa, avui no.
Dels 415 participants, 175 van decidir a l' hora d' arribar a la bifurcació endinsar-se cap al tram de cursa més exigent. Ella ho tenia bastant clar desde un principi i les sensacions acompanyàven. Un canvi molt radical. Començarien amb unes pujades tècniques que els van fer baixar de la bici un darrera d' un altre, tot i que segur que més d' un campió/na  ho faria estupendament. Progressivament, el terreny no deixava de ser un " falso llano ". Era hora d' apretar les dents i posar atenció.
La Bibiana començaria aquesta aventura en 4ª posició, disfrutant i patint alhora del que feia, canviant de plat petit a gran i de gran a petit...
Als trams menys desnivellats i a les baixades aprofitaria per anar més a fondo, cosa que a les infernals pujades s' havia de conformar amb uns discrets 6km/h.
Els senderons la farien patir una mica, no té massa experiència i va amb una mica de temor per recorreguts tan estrets. Però aquest no serien els que la farien carregar amb la bici a coll. Un interminable totseguit de baixades d' un pam d' ample i una verticalitat d' infart la van obligar a fer a peu un bon tram, li hi  hagués encantat veure als màquines descendir, brutal !

Sobre la marxa deixa enrera una corredora. Li comuniquen que va en 3a posició. No pot fer ni més ni menys, o potser més si ? Poc després visualitza no a molts metres una altra noia. Pensa que el ritme portat fins ara potser li permetria arribar a la seva alçada, i va ser quan en un d' aquest canvis de plat gran a petit, en una curta pujada tècnica, la Bibiana decideix que es queda amb el mitjà i un fort cop de pedal mentre maniobrava li faria avançar mantenint-se fins a final de cursa en segon lloc.
Molt bona organització, i com a opinió personal, la senyalització inmillorable; fletxes taronja reflectant al terra per no despistar-te molt i constantment per tot arreu.
El guanyadors absoluts van ser:
Albert Balabué   02:25:37  " Moto Club Segre "
Robert Pedrosa  02:27:43
Miquel Llaudet   02:27:58
En Fèmines:
Montse Masip: 03:33:52 " C.C.Ateneu Garriguenc "
Bibiana Vico:   03:57:25 " Borges Trail-AAEET "
Silvia Corulla   03:58:52 " Club Ciclista Puiggròs "
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute