QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 25 de setembre del 2012

IV MARXA BTT MEMORIAL JL NAVARRO

El Club Ciclista Tarragona va celebrar la IV edició de la Marxa Btt JL Memorial Navarro el passat 23 de Setembre . Aquest Club va celebrar al 2011 el seu 65è aniversari, una dada molt admirable a tenir en compte. Es van marcar dos circuits, un de 20 km i un altre de 36 km, els quals s' iniciarien al Moll de la cost Nº1 del Port Esportiu de la ciutat. La Bibiana s' apuntaria per realitzar la cursa llarga. Sortirien direcció Pont del Diable deixant enrera l' asfalt pel Parc de la ciutat. El recorregut, precàriament marcat però molt divertit i tècnic pels més inexperts, va ser compartit un bon tram amb els atletes que aquell mateix matí disputarien un triatló també a la zona del Port. Cal dir que per a ells també va ser una mica enredat tot plegat. 
Ciclistes i triatletes farien junts el recorregut desde Els Pallaressos, passant  pel barri de Sant Salvador i arribant a Tarragona un altre cop.
La Bibiana s' iniciaria amb aquesta  en les curses de Btt, passant's-ho molt bé, realitzant pujades i descensos amb la decisió que a l' hora d' entrenar-se encara no tenia, però d' ara en davant no deixara de costat.
El guanyador absolut de la marxa va ser en Marcos Vázquez de l' equip Maxi Bike. En fèmines la Bibiana Vico del AAEET-Borges Trail.
Sense oblidar la diversitat de premis per les diverses edats dels ciclistes i obsequis que el club va repartir entre els participants.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute