QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 25 de juliol del 2012

" NAUT ARAN DUATHLON "

                


Novament en Kim, principal organitzador de l' event i propietari del Refugi de Montgarri, ha fet que voltant cinquanta corredors es decidíssin a formar part de la segona Duatló de Muntanya, oferint un circuit tècnic amb Btt com exigent a la cursa a peu, però sapiguent-lo compensar amb un escenari, pels que no ho poden gaudir en elnostre dia a dia, difícil d' ignorar.

El dia abans per la tarda, en Golf Salardú, en Juli va oferir fer un Briefing previ. Després farien cap al Refugi, on els 10º ens van obligar a descartar la amanida de pasta i optar per un sopar ideal per anar a dormir a gust i d' hora.

 A les 7 del Diumenge tots amunt i mantenim la temperatura que vam deixar abans de anar a dormir, tot i que poc a poc va canviant. Com certament van predir els ja coneguts, a l' hora de la sortida, 9'30h, el termòmetre es va regalar una mica.
La Bibiana va decidir colocar-se darrera del tot, en última posició. És la primera cursa de Btt i considera que és el més intel.ligent pel bé de tots.

Tot i portant uns mesos fluixa de salud, sortint " poquet a poquet " com li van recomanant, no s' hi va poder estar de formar part. Conscient de les limitacions, es va dedicar a disfrutar del que feia i  del seu l' entorn, a conèixer aquesta nova modalitat que tant li està agradant, que li ha aportat bones sensacions i motivació per començar novament.

El tret de sortida es va donar al Refugi, on es va iniciar la primera part de Btt on pujarien progressivament en gran part ( 12,34 km 727m d acum. ) i la portaria cap a Beret, on es feia la transició per començar la part de cursa a peu la qual es tractava de pujar la pista d' esquí i tarnar-la a baixar ( 8,9 km  1.300m d acum. ). La imponent pujada va obligar del primer a l' últim competidor a fer-la caminant. Les sensacions estaven sent  més bones del que s' esperava. Al arribar al capdamunt, uns segons per gaudir de les vistes i se'n torne'm-hi.
La baixada també era força alegre. Allà la Bibiana era conscient de que els cuàdriceps trigarien dos o tres dies en tornar al lloc, no estaven " vestits per a l' ocasió " encara.

Sense volguer-ho avança dues posicions i arriba a la zona de transició, no abans sense esquivar un grupet de vaques que feien cara de preguntar-se d' on sortia tanta gent.


Al pujar a la bici, les cames agraïdes poden pedalar amb força, increible. Torna a pasar per davat del refugi i és quan comença la part tècnica la qual li confirma que encara queden hores d' entreno a conciència. Es troba amb un senderon que amb prou feina i cap la bicicleta, en el qual li toca el pedal i cau per la baixada, trigant més d' un minut en poder-se incorporar i amb prou feines. Bona part d' aquest és plé de fang i pedres, on els especialistes pasarien pedalant...no va ser el seu cas. Arriba el moment de creuar el riu, on Kim prèviament va recomanar a tothom baixar-se, i així van fer. Bici i sabatilles netes, continuem.
Torna a caure, aquesta vegada fa mal però ja hi pensarà després, continuem.
Objectiu aconseguit : 2h54'26'' disfrutant del que fa contínuament.
Els guanyadors de la general van comptar amb un premi molt suculent 300€/ 200€ i 100€.

1er  Ruben Caseny  1h 41' 24'' ( per segon any consecutiu )
2on Jordi Masco       1h 41' 50''
3er  Bernat Pou        1h 47' 31''

En categria femenina

1a  Marta Boneu       2h 23' 37''
2a  Vanesa Grijellos  2h 26' 28''
3a  Marta Cester       2h 29' 30''


Tornarem !!!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute