dilluns, 18 de juny del 2012

Pujada a Miramar en BTT. La Nuri Fortuny guanya i s’emporta la combinada.

El Tavi fa top ten

Com cada any, una setmana abans de Sant Joan, l’AAEET organitza la Pujada a Miramar en BTT. Aquest any comptava amb un centenar de ciclistes d’entre els quals hi havia els nostres corredors del Borges Trail-AAEET, Núria Fortuny i Tavi Fossas. Ambdós corredors optaven també a la classificació final de la combinada, que suma els temps de la cursa a peu de la setmana passada i la de BTT.

A dos quarts de nou del matí es donava el tret de sortida, davant tenien un recorregut d’uns dotze quilòmetres i un desnivell d’uns 600 m.  El grup capdavanter de seguida es distanciaria, tot i que en destacaria el gran Xavier Carnicer que va fer la seva cursa particular emportant-se la victòria amb un estratosfèric temps de 35’37’’. Destacar també la gran cursa dels  nostres amics Germà Guarch i Xavier Marcos, dues velles glòries del BTT que van fer palès el seu gran nivell entrant segon amb 40’43’’ i tercer de la general amb 41’40’’. Sembla que el temps no passa per a ells i que hi ha un buit entre el jovent.  El Tavi va mostrar un gran nivell també en BTT i va entrar el desè amb 44’56, però la combinada se li escaparia i aniria a parar a mans del Germà Guarch. Pel que fa a les fèmines, la Nuri no va tenir oposició i fent una gran cursa entrava la primera dona amb 53’31’’ i a la vegada guanyant la combinada, demostrant la seva polivalència. En segona posició entrava la Bea Peirón amb 56’34’’, seguida per la Montse Martí amb 58’27’’.

Una gran matinal de BTT molt ben organitzada novament per l’AAEET que va oferir el tradicional esmorzar al bonic poble de Miramar.