QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 28 de maig del 2012

Marató de Muntanya de Berga


En Piju vol dedicar aquest segon lloc al seu company d'equip, Joan Vidal,que ha hagut de deixar de còrrer per una greu lesió d'esquena. Tot esperant que millori aviat, és el que li desitgem, tot l'equip.




 El diumenge 27 de maig, es va celebrar a Berga una nova edició d’una de les curses més dures del calendari català de curses de muntanya, concretament aquesta estava inclosa dins de la IX Copa Catalana.

La Marató de Muntanya de Berga ens tenia guardats 42 km de pura muntanya, amb gairebé 3000 mts de desnivell positiu, amb el punt més alt a quasi be 2300 mts, al cim de la gallina pelada, i el punt més baix es trobava a la mateixa ciutat de Berga a uns 700 msm. durant la cursa es pujava dues vegades a l’estació d’esquí de Rasos de Peguera, només sortir es pujava també a la Figuerassa, on en poc més de 4 km es guanyaven 770 mts de desnivell positiu.

La cursa la començar puntualment a les 07:00, i desprès d’un petit tomet per la capital i varem començat a pujar, el grup es va començar a estirar ràpidament i ja des de un bon principi al capdavant s’hi posaren en Dani Tristany, del Montain Runners, i el Josep Mª Pijuan del BorgesTrail-AAEET, i ja a la pujada a la Figuerassa en Josep Mª Pijuan es va posar a marcat un bon ritme que va fer que només en Dani Tristany el seguís, els dos varen agafar un ritme còmode i anaren junts fins a Rasos, va ser durant la baixada de Rasos on en Pijuan va anar deixa’n endarrere a en Dani, i afront així tot sòl la pujada a la Gallina Pelada, va coronar el amb uns dos minuts d’avantatge respecte al segon, a partir d’aquí tocava el descens no menys fàcil, la baixada per la canal dels caçadors, una baixada empinada i tècnica, després de passar per l’antic poble de Peguera una altra pujada llarga i dreta, que ens portava per segona vegada a Rasos, va ser en aquesta pujada on en Dani aconseguia atrapa a en Pijuan, ja a Rasos i aprofitant la pujada per la pista de les soques i animat per un bon grapat d’incondicionals seguidors, en Dani va apretar aconseguint així guanyar uns metres sobre en Josep Mª, durant la baixada cap a Espinalvet en Dani anava guanyant metres i en Josep Mª, es començava ha conformar amb segona posició, faltava arribar al santuari de Queralt, i abans hi havia un tram de baixadetes i pujadetes, amb escales, que et recordaven que ja es duien quasi be 40 km, i ja arribats a Queralt uns 3 km d’escales cara avall fins a meta.




1er Dani Tristany Montain Runners 4h35m22s

2n Josep Mª Pijuan BorgesTrail-AAEET 4h37m14s

3r Pau Bartoló Montain Runners 4h38m41s

Al final una cursa molt guapa, molt ben organitzada, amb avituallaments molt complerts, una gran prova totalment recomanable.

Classificacions:
http://www.mountainrunners.eu/index.php/classificacions-2

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute