QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimecres, 9 de maig del 2012

Cursa Sant Amand de Ripoll

El passat diumenge 6 de maig es va disputar a Ripoll la segona de les curses puntuables pel Circuit Català de Curses de Muntanya. A les 9 del matí es va donar la sortida a la 12a cursa de Muntanya Mossos d’Esquadra Sant Amand, que durant els 23km de recorregut salvava un desnivell positiu d’uns 1300 metres coronant el cim del Sant Amand, i transcorria per uns paratges espectaculars, que gràcies a la treva meteorològica de la matinal tots els corredors van poder disfrutar.

El representant de l’equip Borges Trail AAEET de Valls va ser Jordi Toda, que disputava la seva segona prova del Circuit Català. Des de l’inici de la cursa el corredor del Borges Trail va situar-se entre els 25 primers corredors i va poder coronar el cim del Sant Amand en la 21a posició que ja va mantenir durant els últims 10km de baixada fins l’arribada a Ripoll amb temps de 2h 20’33”. El guanyador de la prova va ser el corredor de Tortosa Ahmed El Qayed amb un temps de 1h 59’57”, per davant del seu germà Abderrahim El Qayed amb temps de 2h02’02” i d’Aleix Fàbregas amb un temps de 2h05’41”.

El corredor de l’Espluga de Francolí Jordi Pàmies va realitzar una bona cursa acabant en la 13a posició final amb un temps de 2h14’28”, mentre que l’altre atleta vallenc participant a la cursa Eloi Pallarès va finalitzar la prova en 37a posició amb un temps de 2h30’09”.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute