QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimecres, 18 d’abril del 2012

ALMOSTREK, IV Edició

Aquest passat diumenge, es duia a terme a la vila d’Almoster, la “4a Cursa i Caminada Almostrek”, corresponent a la 2a cursa puntuable per al Circuit del Baix Camp.

En aquesta ocasió, s’hi presentaren en Salva (que debutava amb l’equip), la Bibi i en Tavi. Ni l’Eloi (baixa d’última hora) ni en Xavi, ni el Joan, van participar-hi, baixes ocasionades per molèsties i lesions considerables. Això sí, comptàvem amb una adversària de categoria: la Nuri.

El matí va arrencar fred i amb ganes de ploure, però per sort, poc a poc es va anar arreglant i finalment quedava una temperatura ideal per poder córrer.

Aquest any, la cursa comptava amb una substancial diferència respecte les edicions anteriors, i és que l’havien allargat i endurit de forma considerable: 17,8km i 1.800 m. de desnivell acumulat.

El circuit va ser perfecte, doncs era autènticament de muntanya amb la major part de recorregut a través de senderons, amb baixades tècniques i pujades del més alt nivell. Des d’aquí volem felicitar l’organització en aquest sentit, doncs ens van permetre gaudir d’una bona colla de kilòmetres de muntanya pura, culminats per un seguit de “puja i baixes” constants que els van fer patir de valent.

El que també cal destacar, era la immillorable senyalització en tot moment, que era abundant i molt clara, doncs en els punts d’intersecció importants, comptaven amb personal avisant de la direcció correcte per no perdre’s.

Sembla ser que aquest any han après d’alguns errors d’edicions anteriors. L’únic detall que no va estar a l’alçada, fou que als avituallaments, pel nostre gust, eren molt pobres, on fins i tot mancava el plàtan i les begudes isotòniques: dos elements indispensables en aquest tipus de proves.

Aquest any, l’absència d’en Sergi Casas i un Dani Garcia “tocat físicament”, es va notar molt en l’arrencada, on la sortida va ser més pausada de l’habitual, deixant així més forces per la llarga cursa que es presentava per endavant.

Així doncs, es formaren un grup capdavanter, i un segon grup una mica més endarrerit, on en Salva passava del 2on al 1er, mentre que en Tavi feia a la inversa, i canviava del 1er al 2on, ja que no va poder aguantar el ritme dels primers kilòmetres.

Destacar la bona cursa del Salva, fent una 5a plaça general i 4rt en la seva categoria enregistrant un temps total de 1:29:06.

Pel que fa al Tavi, destacar que en tot moment es va sentir molt còmode i a plè rendiment, encoratjat i amb molt bones sensacions de cara a la cursa de la Talaia de la setmana següent. Aquest doncs, entrava a meta en 19ena posició de la general i 4rt de la seva categoria i amb un temps de 1:37:54.

A La Bibi se li va fer un pèl més dur, tot i comptant amb pujades que a ella encara li resulten interminablement pesades (...) Sap que amb paciència i km a les cames arribarà el dia.
Als trams de baixades per senderons, aigua, terreny humit era on aprofitava per disfrutar-ho més, semblava que comencés a rodar en aquell moment com si res carregada de ganes de fer el que feia, on fins i tot s' escapava un riure cada vegada que no acabava damunt d' una de les cintes negres limítrofs d' arbre a arbre gairebé invisibles, allà si. Finalment entrava a meta en 183ª posició de la general i 22ª de la categoria fèmines amb un temps de 02:26:09.

Els guanyadors de la cursa però, curiosament entraven de la mà, fent exactament el mateix temps, pel que el xip va determinar que en primera posició havia entrat en Toni Calderón i en segona posició en Victor González, fent un temps de 1:26:22.

I aquest.... serà el futur?

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute