QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 5 de març del 2012

Pujada a la Foradada.

El diumenge passat, dia 4 de març, es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita, una nova edició de la Pujada a la Foradada, concretament la quarta edició, es tracta d’una cursa de muntanya en totes les lletres 21km i uns 1100 mts de desnivell positiu; tret de 2 km al principi per una pista, a vegades asfaltada, i els últims tres, per la mateixa pista, però la resta de recorregut, eren tots per senders i molt tècnics, en punts extremadament tècnics, però encantadors, cap al principi teníem uns 3km de pujada dura amb trams de grimpada i una última rampa espectacular, després venia un tram de sender ràpid, fins al km 8, a partir d’aquí un tram increïble per la cresta de la serralada, rocs, salts, vistes magnífiques,... muntanya 100x100, així arribàvem a la Foradada per segona vegada, i seguíem per senderó baixant i pujant per la moleta de la Mata-redona, fins a una baixada intensa que ens duia al km 17 i a partir d’aquí pista fins a Sant Carles.



L’atleta del BorgesTrail-AAEET, Josep Mª Pijuan es va desplaçar fins al poble del Montsià per disfrutar d’aquesta cursa que no havia corregut mai encara, a les 8:45 del matí, es donava el tret de sortida a la cursa, aviat el grup es va anar estirant i al km 2 en Pijuan ja anava sol al capdavant de la cursa, mantenint sempre un ritme constant, va anar avançant i fent la seva cursa sense cap preocupació, ja que es troba en un període de preparació de la nova temporada. Al final va aconseguir la victòria amb claredat i rebaixant i rècord de la cursa un gairebé 2 minuts.

Felicitar a la organització de la prova per la gran matinal que ens van oferir, pel magnífic recorregut aconseguit i animar-los a seguir igual els propers anys.



Classificació general.

1 Josep Mª Pijuan Pardell Borges Trail-AAEET 1 h 57 min 3 seg

2 Joel Garcia Viñas Trail CER La Sènia 2 h 11 min 14 seg

3 Joan Zaragoza Gonzalez CCE la Foradada 2 h 13 min 57 seg

4 Ismael Molina Escribano Tuga X-AVI Outdoor Team 2 h 15 min 54 seg

5 Joan Josep Queral Gallen Btt Montbike 2 h 17 min 58 seg



Més infornació: http://www.wix.com/pujadaalaforadada/pujada-a-la#!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute