QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 13 de febrer del 2012

Joan Vidal (Borges Trail-AAEET) quinzè a Montbrió

4a cursa 10k Montbrió del Camp

Matinal gèlida a Montbrió del Camp. El poble celebrava la quarta edició d’una cursa ja consolidada a la demarcació per les característiques que presenta el seu recorregut (viratges continuats pel poble complicant molt el control de la velocitat). El fort vent que bufava a primera hora del matí, van obligar a l’organització a retardar l’hora de sortida 30 minuts.


A les 10.30hores, doncs, començava la prova per 300 atletes amb una sensació tèrmica de -2 graus. Dues voltes a un circuit d’igual distancia. Ens els primers quilòmetres ja es van formar tres grups al capdavant que conformarien a la postre els 20 primers classificats. L’atleta de Borges Trail-AAEETT Joan Vidal, es mostrava còmode amb el ritme del tercer grup, inclús deixava una distància prudencial amb el mateix, per tal d’aconseguir trobar les seves sensacions.

A falta de 2 quilòmetres i trobant-se molt bé, va decidir atacar al grup amb el que va compartir pràcticament la totalitat de la cursa. En primera instància semblava que l’atac funcionava però a falta de 100 metres dos atletes van sobrepassar-lo i el van relegar a la quinzena posición de la general amb un temps de 36 minuts 26 segons, tercera posición en la categoría M-2.
Bones sensacions en una prova que servia d’entrenament per arribar amb ganes i velocitat a la primera prova important de la temporada: “la Pujada a la Portella” el pròxim 4 de març.
Comença el circuit del Baix Camp i, a l’horitzó, la Marató de Barcelona. Dues proves molt diferents però que de ben segur s’aconseguiran bons resultats.



                                                                                                                                                                       
Els guanyadors de la prova van ser:


Xavi Garcia Insa 32;56

Juan Carlos Xifre Cordero 32:56

Moshen El Haddad 33:07


Per, Joan.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute