QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.diumenge, 12 de febrer de 2012

Els nostres,......entre els millors de Catalunya, com sempre.El passat dissabte 11 de febrer es va celebrar, a Vilassar de Mar, l’entrega de premis FEEC 2011. Es va tractar d’un acte de reconeixement i entrega dels premis de les diferents competicions celebrades el passat 2011, quilòmetre vertical, Circuit Català i Copa Catalana, les de més prestigi de les disciplines. S’hi van reunir els millors corredors de muntanya de Catalunya per rebre els seus premis. Per part de l’equip de casa nostra, el Borges Trail-AAEET de Valls, hi havia 5 premis a repartir entre quatre corredors.

                Josep M Pijuan, que el 2011 ja va rebre el títol de Campió de Catalunya absolut, va recollir el premi com a Campió del Circuit Català de Curses de Muntanya, tant en categoria sènior com en la general masculina. Eloi Borràs, també Subcampió de Catalunya del 2011 en sub-23, va rebre el premi de Subcampió sub-23 de la Copa Catalana de Curses de Muntanya. Biel Secall va rebre el premi de tercer veterà de la Copa Catalana de Curses de Muntanya i Gènia Miró tercera sènior femenina de la mateixa competició.

                Amb aquests resultats, un any més el Borges Trail-AAEET de Valls es consolida com un dels equips de referència al territori català. Compta amb un corredor a la Selecció Catalana (Pijuan) i un altre amb moltes opcions d’entrar-hi a formar part (Borràs).

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute