QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimecres, 18 de gener del 2012

Eloi Borras ( Borges Trail-AAEET ) quart a Moià

El passat diumenge es va celebrar a Moià la X cursa 2 Turons. Els 300 participants havien de completar un recorregut de 12km i un desnivell acumulat de 1090m. Eloi Borras del Borges Trail-AAEET de Valls hi era present, juntament amb altres corredors especialistes en aquest tipus de curses. De sortida l´Eloi es va col·locar en posicions capdavanteres, tot i no tenir bones sensacions als primers quilometres va fer una cursa en progresiva amb un molt bon final entrant en la 4a posició general i 2on de la seva categoria amb un temps de 50 min 37”.

El guanyador de la cursa va ser Josep Viñas amb 47min 00”, seguit de Gerard Morales amb 47min 25”. Amb aquest resultat el corredor del Borges Trali-AAEET comença la nova temporada del 2012.

Per Eloi.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute