dilluns, 2 de gener del 2012

SAN SILVESTRE REUS 11

El passat dia 31 de 2011 es va celebrar la clàssica cursa de fi d'any, la San Silvestre, en aquesta ocasió es dirigien cap a Reus la Bibiana Vico i el Robert Tarragó on la presència de tot un campió de l'enemic número 1 en totes les curses que també hi era inscrit, el vent, que marcaria el ritme al seu gust, seria un dels seus principals adversaris.
Pel que fa a la Bibiana, tot i no ser la seva superfície bona i no trobar-se massa bé en quan a "salut" va poder afronata la proba.
Combinant l'ambient de diversió i competició la Bibiana va sortir molt traqnuila, sense cap mena de pressió tot i que els nervis evidents ens els últims 5' de cursa van ser inevitable. Tot i això la Bibiana va respondre bé, tot i ser un recorregut curt i asfalt.
Finalment acabà amb un temps de 22'50'' i 13ena de la classificació femenina, obtenint un bon resultat i a més guanyat en premi al corredor 13.
Pel que fa al Robert la lluita la tindria amb la llarga llista de corredors ràpids com el Mohsen, Jorge De Andres, Jordi Gargia, etc.
La cursa amb uns primers metres en baixada, va ser ràpidissima passant el primer km i en pujada a 3'16". al mateix ritme i ja situat entre ens 10 primers de la cursa es va passar el segon km.
El fort ritme implantat desde el principi va endurir la proba, no hi havia temps per distreure's, un grupet de 3-4 corredors al darrera, amb una pressió constant no donaven treva ni moment de relaxació.
El km 4. un dels més durs ja que convinava zona "adoquinada" amb pujada i vent en contra va fer perdre un parell de posicions al Robert, saltant de la 8ena a la 10ena posició, recuperant alguns segons als ultims metres però no els suficients per recuperar la posició 8.
Finalment el Robert acabà en un temps de 16'40" i entrant el 10è de la classificació final.