QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 6 de novembre del 2012

Cursa de Muntanya de Girona 2012

Crònica de la cursa de muntanya de Girona .
Desprès de molt de temps sense fer una cursa defensant els colors dels Borges Trail-AAEET de Valls, aquest passat cap de setmana, del diumenge 4 de novembre, en Josep Mº Pijuan va anar a disputar la segona edició de la Cursa de Muntanya ciutat de Girona, una prova de 24,5 km i una mica més de 1000 mts de desnivell positiu, el mateix diumenge també es disputaven dues proves més una cursa de 12 km i una altra de 55 km la Transgavarres.
El circuit es presentava ràpid i dur, ja que era trenca-cames, amb continus puja-baixa per pista o senders bastant corredors, alternat amb alguna forta pujada, tot passant per llocs emblematics de la zona de les Gavarres com són St. Miquel, Celrà, els Àngels, etc. a la línia de sortida hi era present lo millor de cada casa: En Toti Bes, Roberto Sancho, Genis Zapater, Diego Cardozo, i molt més, tot acompanyat per un gran dia amb bona temperatura, i millor organització.
La cursa de 24,5 km començava al voltant de les 09:00 del matí, i aviat el grup es va començar a estirar, al capdavant del grup aviat s’hi va posar en Marc Pinsach, que ja no deixaria aquesta posició fins al final, al seu darrera es va formar un grupet de tres corredors, en Xavi Llamas, en Rafael Parès i en Josep Mª Pijuan del Borges Trail, aquest trident es va mantenir més o menys compacte dins al km 12, va ser aquí on en Parès va apretar una miqueta i va aconseguir guanyar uns metres que en un primer moment va intentar seguir en Xavi Llamas, en Pijuan es va dedicar ja a defensar la quarta posició, ja veient que era molt difícil lluitar per places de podi, el seu estat de forma no era l’òptim després de quasi dos mesos sense competir per la muntanya.
Al final la victòria fou per en Marc Pinsach amb un temps d’1h 58, seguit pel corredor d’Àvia, en Rafael Parès 1h 59, i tercer va entrar en Xavi Llamas amb un temps d’2h 01, i finalment el corredor del Borges Trail, en Josep Mª Pijuan ho feia en quarta posició a cinc minuts del primer.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute