QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 22 de maig de 2012

VERTICAL QUIRIEl passat dissabte dia 19 de maig es va celebrar la primera cursa del circuit de curses verticals a Noves de Segre.

La reconeguda cursa, vertical quiri, cada vegada suma més adeptes i aquest cop 350 corredors de totes les edats i categories van voler gaudir d’aquesta curta, espectacular ( per les seves vistes des del Puigmal fins al Montsant de Pallars), però intensa pujada Sant quiri.La sortida de la cursa es fa des de la plaça del poble i després de fer una volta pel mateix, s’agafa un camí costa amunt fins arribar a la carena i assolir el cim (1485 metres). El camí té un recorregut de 4’75kms i un desnivell positiu de 850 metres.

En Carles no va voler faltar a la cita i tot i que les previsions meteorològiques no eren massa positives es va plantar a la línia de sortida.

Encara que la cursa havia de sortir a les 17:00, l’organització va retardar la sortida a causa del gran nombre de corredors i espectadors que es concentren en aquesta petita localitat de 147 habitants.

A les 17:30 es donava la sortida a les dones i un quart d’hora més tard als homes.En una sortida molt ràpida en Carles no va saber aguantar el fort ritme i això va fer que o pagues durant tota la cursa, ja que apart del primer quilòmetre la resta de la cursa transcorria per sender, cosa que feia que avançar posicions representes un esforç extra i a vegades difícil d’aconseguir, tot i els inconvenients una cursa de menys a més van fer que en Carles arribes en 46ª posició i tot i acabar em regust de boca ( ja que hagués pogut aconseguir acabar una mica més endavant), també va acabar content ja que la setmana abans havia patit una petita lesió, que va fer que fins última hora la seva participació sigues dubte fins a última hora.

Pel que fa al capdavant de la cursa, s’imposà l’intractable Agusti Roc seguit d’aprop d’en Jessed Hernandez i completant el podi en Martí Bentanachs. En categoria femenina s’imposa la veterana Carme Millan seguida de Mavi Gil i Elisabet Bertran.

Més informació i classificacions: http://www.escanyabocs.com/

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute