QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 1 de maig de 2012

I Edició Eivissa Ultrateam

En Ramon ens conta la seva aventura eivissenca:


Ja fa temps que amb el meu amic Pepe d’Eivissa, havíem parlat de que estaria bé fer una cursa junts.

La ocasió se’ns presenta a començaments d’any on veig per casualitat informació d’un triatló de llarga distancia que volen fer a Eivissa i a més pot fer-se en equips. Doncs res... comencem a idear un pla, ell faria la bici, jo correria a peu, però un problema... ens cal algú que sigui capaç de nedar uns 11km en mar oberta. La cosa en un principi no pintava gens bé, la gent que conec em diu que si m’he begut l’enteniment i em diuen que per fer aquesta distància cal un nedador experimentat. Però, tombant tombant, un company de la feina em diu que si ens és igual una noia, que ell en te el contacte. I així va anar... contacto amb la Vanesa, li explico la història, i em diu que cap problema, que ella neda els 11km. Ja teníem “Sirena” i equip. I a sobre, ho faríem en categoria mixte, encara millor.


Aquest passat 28 d’abril, tindria lloc a Eivissa la 1ª edició de l’Ibiza ultrateam, una prova de llarga distància on es combinava, la cursa a peu, la btt, i la natació.
En aquesta primera edició hi prengueren part 420 atletes repartits entre totes les proves, la qual cosa no vol dir que en properes edicions no siguin molt més nombroses, de potencial n’hi ha, encara que al nostre parer calent polir una sèrie de coses.


Així que, dissabte, a les 9 del mati prengueren les sortides de les proves als diversos llocs de l’illa. A sa Caleta la natació, 10’8 km fins a la platja d’es Cavallet. La Vanesa va portar-se com una campiona i els va nedar en 03:29:34, i va quedar en 13è posició fèmina. Va dir-nos que va trobar una mar bastant tranqui-la, amb una temperatura agradable, encara que a la part final del recorregut unes quantes meduses, feien una mica la guitza. Al seu parer creu que faltaven algunes boies de balisatge, i poder alguna piragua guia més.


En Pepe va sortir de Santa Eulària d’es Riu, amb la seva BTT amb destí a Eivissa. Pel camí li calia recórrer els 107km i un desnivell acumulat de 3.365m. En Pepe, poder tenia la major pressió dels tres, per què clar... ell corria a casa i volia fer-ho bé. Hi ho va fer molt bé, tot i el circuit trencacames que hi havia, i la manca de cintes que algun espavilat havia tret, va arribar a meta amb un temps de 06:20:15. el 23è de la general, tot i que diu que hagués pogut fer mitja hora menys sinó hagués estat per alguna de les rampes que va tenir. I val a dir, que tot un Miguel Indurain tant sols li va treure 1’5 minuts.


En Ramon per la seva banda, li tocaria fer els 74km i els 1.378m de desnivell acumulat del trail running, que hi havia de Sant Antoni de Portmany a Eivissa. En Ramon el principal problema que va trobar fou el poc desnivell del recorregut, ja que el control del ritme que te en curses amb desnivell acusat , no li van valdre en aquest traçat. Ell va anar de més a menys, i fins al km 33, estava situat en el segon grup de cursa entre els deu primers. Però a partir del km 40, ja va veure que les coses no acabarien bé, les llargues pistes, l’asfalt i les platges passaren factura. Els darrers 20 km, serien tot un turment, a estones corrent i a estones caminat i estirant, els músculs estaven garrativats com un bastó, finalment va acabar en 20ena posició de la general amb un temps “oficial” de 09:17:40.

Fins aquí, la tarda havia acabat, i més o menys satisfets anàvem cap a casa, amb la incertesa de com havíem quedat per equips, ho sabríem unes hores més tard a la discoteca Pacha, on hi havia el sopar de gala i l’entrega de premis. Una vegada allí, envoltats de la nostra família eivissenca, els quals ens havien donat suport durant tot el dia. (les dues Margues, en Rafita, la Mª Jose, en Toni i en Marc) Varem escoltar com ens cridàvem com a segon equip en categoria mixte. I clar, això de passejar-te i pujar a l’escenari de la Pacha amb la samarreta del nostre equip “mola”. Encara que finalment en les classificacions que hi han penjades avui a la pàgina de la cursa figurem com a tercers. No sabem que ha passat, però tampoc ens preocupa massa, tercers ja ens està bé.
Classificacions en categoria mixte, segons l’organització:

1ers equip Distance                                18:53:10

2ons equip Triatló Sta. Eulària                18:55:14

3ers equip Borges Trail                          19:07:29


més informació:  http://www.ibizaultrateam.com/3 comentaris:

Biel ha dit...

Grandíssim paper màquines!!!

Ramon B. ha dit...

Biel!
Llàstima que vaig petar al final... si hagues estat més conservador, hauriem quedat primers de "calle".

Biel ha dit...

Ja tens excusa per tornar-hi!!

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute