QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 19 de desembre del 2011

MITJA MARATO DE VILANOVA

Ahir es va disputar a Vilanova la XXIII Mitja Marató on 1300 valents van desafiar aquesta distància així com el fred inicial no passant el termòmetre de 2 o 3 ºC.
Alli arribabem a les 8:45 amb alguns entrebancs pel camí. Primer contacte amb Vilanova, es respira un gran ambient que a part de fred serà un gran dia pels que estmimem aquest esport.
Recollida de dorsals i un suau calentament em situaven a la línia de sortida. A les 10h, puntuals, es va donar la sortida, el ritme de sortida el vaig iniciar tranquil, no volia forçar, havia anat a fer la mitja per acabar en bones sensacions.
El ritme a seguir, sols em fixava amb això era 3'40''-45'', ritme tranquil i controlat i intentant acabar bé, el perfil del circuit no permetia masses probes ni riscos. Així que em prenia la mitja com un primer pas de cara l'objectiu final i acomular km i sensacions sense cremar cap “cartutxo”, no val la pena.
Així que m'agafo amb un grupet que acabo tirant d'ell i més tard deixant, ja arribant al km 10 miro el ritme mig i vag perfecte, la distancia ja no quadra, al km 10 ja amrca 170m de mes però aquest fet no m'importa, és igual la distància, vull seguir un ritme i que surti el que surti, no busco res més. Desitjo aguantar el millor possible.
Es a partir del km 10 quan vull veure el que passa, tot aguanta bé, cos, cames, ment, tot va bé, així que decideixo seguir al ritme marcat.
Cap al km 13 i fins al final són durs, el perfil del circuit així ho deia, alli es veuria si estic preparat i puc aguantar fins al final amb bones sensacions.
Fins al 16 puja una mica i cal fer un sobre-esforç i estar preparat per si perdo alguns segons, alli en un km dur arribo a perdre uns 30'' però no em capfico i segueixo, ja que no sé com estaré als últims km.
Finalment em sorprenc molt ja que arribo al 20 amb bones sensacions i un últim km que pràcticament puja tot el km puc adelantar a algun corredor, entrant el 21 de la classificació general de 1300 i amb un ritme mig de 3'45'', millorant en 5'' la última mitja marató, la de Tarragona.
Ara toca treballar bé, amb tranquilitat i constància per tal d'afrontar els propers compromisos.
 Aviat quan estiguin les fotos en penjarem!

salut i km!
by Robert Tarragó
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute