dimecres, 2 de novembre del 2011

10 KM JESUS (CIRCUIT RUNNING SERIES)

Aquest passat diumenge es va posar fi al primer circuit running series de les Terres de l'Ebre. Un circuit amb 7 curses de 10km cadascuna, on he pogut disfrutar de tota la gent que ens hem anat veient en cada cursa, un circuit on hem gaudit d'un gran ambient humà a tots els pobles que hem anat.
Aquest circuit m'ha servit per posar-me poc a poc a punt i tornar a agafar la forma després d'haver passat una última temporada amb uns mesos dolents a causa de la lesió, on vaig estar apartat o fent quasi res desde desembre 2010 fins a l'abril 2011. Val a dir que no m'ha agafat de la manera esperada i que he tirat de regularitat i sobrevivint a moltes curses com he pogut, algunes de les quals se m'han fet molt dures, però on hi he posat sempre molta il.lusió.  Ara i tot just amb un mes d'entreno, ja que durant el setembre va ser molt light, entrenos suaus i sense càrregues, amb molt pocs km, he pogut acabar les dos últimes curses sub 36', cosa que m'il.lusiona moltíssim per afrontar la nova temporada.

Aquesta última cursa, a Jesús, havia de ser un pur tràmit, havia de disfrutar de la cursa i fer-ho el millor que a les meves cames li fos possible deprés del que les hi havia fet les dos últimes setmanes.
Veient la línia de sortida on vaig arribar justet ja que un escfament llarg i canvi de pneumàtics, diria que vaig ser l'últim en incorporar-me, vaig veure tots els galgos ben situats i amb bones cares. Noms com Xavi Queralt, Xavi Royo, Ferran De Torres, Sergi Bel, Gerard Monteverde, LLorenç Sales, El Qayed ( el germà petit), David Francome, em delatava aquest grup amb un somriure d'orella a orella, ja que el que un vol és sempre correr amb els millors, allí hi estaven, tindria el plaer de dis frutar corrent amb ells. Sempre aprenent alguna cosa bona de cadascú, sempre.
El circut molt urbà, amb carrers estrets, llargues avingudes, pujant, baixant, un circuit on ho tenies tot, girs de 90, de 180, tot això en un traçat de 5km on hauríem de fer 2 toms i la gent podria disfrutar de tots els corredors en varis punts sense haver de desplaçar-se massa.
La sortida era el que es preveia, un ritme trepidant on la dificultat per col.locar-se va ser difícil, el primer km tot i un gir de 180 i varis de 90, el va passar a 3'16, allí estava amb el grup capdavanter. No va ser fins al km 2 que les meves cames no rebien la senyal que els hi estava enviant el meu cervell, era una senyal real, no me l'estava inventant però les cames van decidir no respondre a aquella ordre que dos setmanes abans havien respost.

Va ser a partir d'aquest moment que vaig decidir fer la meva cursa distanciant-me així del grup capdavanter, controlant el ritme i enviant mes misatges però tot continuava igual, així que ara ja tocava aguantar la posició i el ritme.
A partir del km 5 i quan ja quedava la última volta vaig decidir anar a la busqueda de Gerard Mionteverde, les cames anaven pesadissimes, però poc a poc veia que anava retallant metres i cap al km 6,5 ja el tenia, així que ara tocava fer un últim esforç del km 7 al 10, el Gerard seguia darrera meu i no va ser fins al km 8 on es va despenjar una mica, i fent un últim mil a 3'20'', em va fer arribar en 35'36'', en setena posició d'un total de 200 participants, i acabant així com a subcampió del circuit running series.
Una bonica cursa dirigida per l'amic Xavir Royo i campió absolut del circuit, molt ben organitzada i esperem que segueixi així. Cuida aquesta cursa!