QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 18 d’octubre del 2011

CURSA PL TORTOSA

El passat diumenge dia 15 va tenir lloc la penúltima cursa del circuit Running Series de les Terres de l'Ebre a la ciutat de Tortosa.
A la línia de sortida i en representació del Borges Trail, el Robert Tarragó juntament amb 249 participants més es disposaria a realitzar el circuit de 10km i molt planer, característiques que feien preveure una cursa molt ràpida, exeptuant alguns trams de terra que podien dificultar aguantar el ritme fort constant. Allí es trobava juntament amb noms com Ferran De Torres, Ahmed, Xavi Royo, entre d'altres.
 
La sortida es feia neutralitzada uns 300m per tal de que pogues sortir els 10km exactes fins al pavello, encara que de neutralitzada no ho semblava, quasi hi havia "cops" per col.locar-se a primera fila.
Un cop col.locats i arribat a la veritable sortida s'espera uns segons per tal de reagrupar tothom i es dona el tret de sortida. D'inici uns petits problemes ja que el carrer era estret em dificulten col.locar-me ràpidament al davant, però amb pocs metres ja ens posem un seguit de 6 corredors al davant, aguantant així fins al km1 que passem amb 3'18'', un km molt ràpid, això fa que ens despengem totalement del grup amb un corredor destacat de la resta, l' Ahmed, que implanta un ritme fortíssim i sembla decidit desde el principi a fer-se la seva cursa. Al pas pel km2 el fem a 3'20'', on de moment em vaig trobant còmode, vaig molt més ràpid del que tenia previst, ara es tracta de no despenjar-me del gruet, ja que després em serà més difícil seguir amb aquest pas. El km3 no hi ha canvis i el seguim fent a 3'29''. A partir d'aquí ja toca pensar una mica i baixar o adequar-me al meu ritme ja que sino les sensacions als últims km poden ser fatídiques.
Em despenjo uns metres del grup, que cada cop es va estirant mes i ja al km 5 ja és una lluita individual, no hi ha grupet, tot i que estem tots a pocs metres. Es quan entrem al tram de terra on el meu ritme baixa una mica, no se si és pel tram de terra o perquè m'he despenjat del grupet i ara el segueixo a uns 100m. El que vull es arribar al km7 amb bones sensacions, si és així aconseguiré acabar bé la cursa.
Ja entrant un altre cop a Tortosa, em trobo molt bé i torno a incrementar el ritme després de fer 2km a 3'40'', torno a marcar un parcial final de 3'29'' i 3'35'', acabant amb unes molt bones sensacions i entrant a meta amb 35'35'', fent podi com a segon senior.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute