QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 10 d’octubre del 2011

Cursa de Muntanya de Tivissa. Quina canya de cursa.

Eloi Borràs guanya en sub-23 i opta a guanyar la Copa Catalana de la categoria. Biel Secall quart veterà i opta a podi final in-extremis i la Gènia millora opcions a la final sènior femení.

Tibisi, els Íbers ja sabien on es posaven ja. A l’era moderna, els qui anem a paticipar a la Cursa de Muntanya de Tivissa també ho sabem. Per als no iniciats us direm que es tracta d'una cursa dura, dura de debò, no apte per a principiants, de 23 kms i gairebé 4000 m acumulats de desnivell, amb quatre pujades de molta tela, baixades totes molt tècniques, molta roca calcària, passos aeris, molt de vent, grandíssimes vistes del Delta, els Ports, recorregut guapo, bons avituallaments i controls, bon ambient durant la cursa i a l'arribada, jalo i beure i sempre un record de la cursa útil que no és un samarra “tècnica”. Fotos i vídeos per un tub. Tot per un preu de crisi. Darrera de tot això, la gent de Tivissa i voltants entregats a tope per tal que tot sortís a la perfecció i, un any més, ho han aconseguit: felicitats, sou uns cracks. Des del nostre espai volíem començar la nostra crònica felicitant-vos i desitjant llarga vida a aquesta gran cursa de gran nivell. No us perdeu la propera edició, una de les millors curses del nostre país en tots els sentits.


Pel que fa a la cursa, puntuble pel Circuit de les Terres de l'Ebre i per la Copa Catalana, un any més. Les dues circumstàncies feien preveure un gran nivell dels participants i així va ser. Els principals equips presentaven els seus favorits. Marc Caròs, Edu Solà, Ahmed Al Qayed, Rosa Valls, Thais Pentiat, Roberto Sancho, Tristany, Òscar Carrasco, Dolors Morcillo, JL Rubio, Arturo, Francesc Pont,.....

Pel que fa al nostre equip cinc corredors i feina en equip. Tavi Fossas per una banda, Gènia Miró que aniria amb el suport del Ramon Barceló. Eloi Borràs i Biel Secall que ambdós necessitaven acabar la cursa per poder puntuar a la Copa Catalana. L'Eloi amb dubtes, després de la lessió del Taga no havia competit més i el traçat de Tivissa imposava respecte, només es tractava de controlar “els seus”. Biel Secall, que no havia preparat massa la Copa i cardat del gripassu setmanal només pretenia acabar i puntuar intentant agafar punts. L'estratègia va funcionar, una sortida “tranquil·la” conjunta de l'Eloi i el Biel fins el primer terç de cursa va permetre afrontar la resta de cursa amb garanties i aconseguint uns resultats molt positius.

De bon matí sortida conjunta i a les nou del matí, amb una temperatura de primera per córrer per muntanya. Es prop de 200 participants tenien davant una gran cursa per afrontar. De bon inici un grup de quinze corredors capitanejats per Marc Caròs i Ahmed Alqyed imposaven un fort ritme per estirar la cursa i entrar bé als primers senderons. L'Eloi i el Biel es mantenien en un segon grup perseguior, provant sensacions durant les dues primeres ascensions. Més endarrera, amb el gran grup Tavi Fossas i laGènia i el Ramon que iniciaven una cursa conjunta que va funcionar de primera.

El cap de cursa s'anava distanciant amb el crack del Marc davant, seguit de l'Ahmed. El seu germà, amb el Tristany i el Roberto formaven el grupet que es disputarien la tercra plaça. Darrera, l'Edu, l'Òscar, el Rubio, ....al quilòmetre nou el Biel i l'Eloi entre els quinze primers amb l'Edu Bordera, però l'Eloi, que es nota molt finet opta per apretar el ritme i busca el top ten, mentre que el Biel, amb els veterans Arturo Sanz i Francesc Pont a vista veu que mantenint el ritme encara obtindria un bon resultat. Tavi Fossas, se sent còmode i fa una molt bona cursa i la disfruta. El tàndem de la Gènia-Ramon aconsegueix agafar un bon ritme.

Al final, Ahmed s'emporta la victòria, seguit del Marc Caròs i Dani Tristany. L'Eloi acaba entrant el novè, davant de l'Edu Solà, un magnífic resultat a la general, de crack. Però el millor de tot és que va guanyar en sub-23, davant de l'Adan Casado, posant-se líder de la Copa Catalana (quan la FEEC actualitzi els resultats i compti el de Berga segons el reglament, és clar) i optant al campionat. Millor impossible.

Per darrera arribava Biel Secall el 21è i quart veterà, un bon resultat pel que es pretenia a l'inici del dia que li obre la porta d'acabar la Copa en el podi de veterans si aconsegueix un bon resultat a Montserrat. El Tavi arribaria el 77è, la Gènia 5ena fèmina i el Ramon 114è.


En fèmines s'imposava la Rosa Valls, seguida de Dolors Morcillo i Thais Pentinat, que corria a casa seva.

En conjunt, l'equip va sotir molt satisfet per la feina feta en equip i amb les opcions que se'ns presenten d'acabar una nova temporada amb premis FEEC. La jornada va ser un plaer compartir-la amb els amics del mundillu, Pika, Roberto, Marc, Edu, Thais, Adrià, Rubio, Bordera, Espelta,...

En acabar un dinaret a una braseria de Tivissa amb els companys d'equip i en família, Xavi, Piju, Tavi, Ramon, Gènia, Marta, Jordi, Biel, Eloi, Nuri, Carme, Eli, Robert. Fantàstic.
 


Retall Diari Tarragona de dimarts 11/10/2011.

 



Classificacions:
 http://www.muntanyesdetivissa.com/wp-content/uploads/2010/08/ResultatsTivissa2011_General.pdf


Fotos per un tub:

https://picasaweb.google.com/113309011308059386099/6aCursaDeMuntanyaDeTivissaFontDeVicentoAida?authuser=0&feat=directlink&gsessionid=hcdkTPYZBsw2FC34n9yZiA

https://picasaweb.google.com/113309011308059386099/6aCursaDeMuntanyaDeTivissaRocaForadadaValenti#

https://picasaweb.google.com/113309011308059386099/6aCursaDeMuntanyaDeTivissaFontDeVicentoMontserrat#

https://picasaweb.google.com/113309011308059386099/6aCursaDeMuntayaDeTivissaBorjosMarga#

https://picasaweb.google.com/113309011308059386099/6aCursaDeMuntanyaDeTivissaMonegretNuria#

https://picasaweb.google.com/114532439617127825897/TIVISSA#

Vídeos:

http://www.facebook.com/#!/cursativissa
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute