QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 27 de setembre del 2011

El Borges Trail-AAEET s'imposa al Duatló Cros Els Termes, a Vilallonga

Aquest passat dissabte 24 de setembre es va disputar al poble de Vilallonga la 2ª edició del duatló “els termes”.


Aquest cop Borges Trail-AAEET de Valls es va presentar en categoria “equips” amb una parella formada pel Jordi Carnicer i en Xavi Prim.

El Xavi faria els trams a peu i en Jordi la btt.

Doncs bé, sortida i tots a córrer. De seguida varen despuntar els equips que volien disputar la cursa i en aquest sentit els corredors de Riudecols , els Semma i com no podiaa ser menys Borges Trail-AAEET de Valls es posaven a marcar el ritme. Al pas pel segon quilòmetre en Senen Escoda, tot un especialista en la matèria, canvia el ritme i marxa junt amb el Xavi Prim . Els dos corredors anirient agafant metres al tercer classificat fins a la transició, a la que en Senén arribava amb uns segons d´avantatje.

En la secció de btt el Jordi Carnicer per part del Borges Trail no perdia el temps i en el primer quilòmetre ja es posava líder de la prova fent una magnífica feina com només ell podía fer i amb un temps de 38 minuts deixaria en safata la victoria al seu company d´equip que podia acabar el segon tram a peu regulant el ritme i entrant a meta com guanyadors de la prova amb un temps d´una hora i vint i un minuts. Per darrera d´ells el C.B. Riudecols amb una hora vint-i-cinc minuts i en el tercer graó del podi els Goyo´s Team amb unna hora vint-i-sis minuts.

Classificacions https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2ar9xcxz4UaM2Q1NWY0YTQtYjk5Ni00NmU1LWE1NTItMGY4MmI4NzA3YjJh&hl=en&pli=1
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute