QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 23 de setembre del 2011

Xavi Prim tecer al Duatló dels Boscos de Tarragona

Aquest passat diumenge es va celebrar la 1era edició de la duatló de muntanya Boscos de Tarragona, organitzat pel club esportiu Eutiches.


El desnivell del recorregut feia preveure una cursa dura de debò i així ho va ser. E recorregut constava d'un tram inicial de 8 kms a peu, 20 en BTT i finalment 3 kms més a peu,tot per muntanya.



El corredor del Borges Trail-AAEET Valls Xavi Prim prenia la sortida encapçalant el grupet capdavanter junt amb el Gerard Anton i el Lluis Buscail. Aquest primer tram de 8 quilòmetres tenia quasi 300 metres de desnivell positiu acumulat , cosa que feia pendre moltes precaucions a gairebé tothom de cara al que tenien per davant. El Gerard i el Xavi deixarien errere al Lluis a mig recorreguti arribarien a la transició amb un lleuger avantatge.

El Gerard sortiria primer amb la bicicleta i aniria posant terra de per mig amb el Xavi que no va trova el bon ritme en tot el sector de vint quilòmetres de btt. Ja arribats a la segona transcició perdia gairebé 7 minuts amb el cap d cursa. En l´últim tram apeu perdria també la segona posición en benefici del Luis Buscail que venia recuperant desde darrere.

Així doncs en Gerard entrava com a guanyador de la cursa amb un temps d´una hora i cinquanta-sis minuts mentre que el Lluis entrava segon a vuit minuts. El Xavi per la seva part omplia el podi a nou minuts del guanyador.

En aquest tram de la temporada el corredor del Borges Trail-AAEET Valls ha pres part en diferents duatlons amb un balanç de dues victòries i una tercera posició.

By Xavi
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute