QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dissabte, 16 de juliol del 2011

RUTA CARRASCLET

Aquest dimecres passat va tenir lloc a Vilaplana (Baix Camp), l’acte d’entrega de la peculiar barretina de finissher, als corredors que el passat 19 de febrer van inaugurar corrent aquesta ruta que surt del petit poble de Capçanes (Priorat) i acaba després de 77 km a Reus (Baix Camp). Entre mig hauríem gaudit dels espectaculars i pintorescos llocs de, Llaberia, el Castell d’Escornalbou, els Avenc de la Ferbró o la Mussara, d’entre d’altres. 

Els integrants d’aquest grup pioner foren membres dels equips de les nostres contrades del sud, gent del Trote extrem, Obrint traça, UEC Tortosa i Borges trail. A més l’acte serví per gaudir d’un “soparillo” de germanó al Casal de Vilaplana.

D’altra banda vull aprofitar aquesta crònica per agrair el suport que vaig rebre tant del Robert, com del meu germà Mario, el cap de setmana passat a la cursa del llop a Tortosa.
Encara que com la majoria de vosaltres ja sabeu no vaig poder acabar-la, degut principalment, a una mala gestió a l’hora d’avituallar-me tant la nit abans com durant la prova de bici de carretera. Aquest error tan greu i de principiant, va fer, que a la cursa de muntanya em quedes vuit de forces i no fos capaç de fer 32 km i 600 m de desnivell en menys de quatre hores. Apart d’altres problemes que vaig tenir durat el dia...


També aprofito aquest espai per felicitar als meus companys de penúries tant als que van finalitzar com a llops com els que no, i especialment al meu amic Pàmies, que si l’any que ve em decideixo acudir a la cita un altre cop, no tindrà més remei que donar-me un cop de ma.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute