QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 4 de juliol del 2011

EKIDEN SANTES CREUS

El passat dissabte es va disputar el 2n marató per relleus a la localitat de Santes Creus, una tarda atlètica marcada a l'inici de la proba per una forta calor. Hi havia la possiblitat de particiapr en equip masculí, femení o mixte ( 3 nois i 3 noies).
La marató per relleus és una cursa atlètica on un equip de 6 corredors/es recorre els 42,195 Km de la marató en 6 relleus. Té els seus orígens al Japó on diversos genets es rellevaven fent el tram entre Tòquio i Kyoto per repartir la correspondència. Actualment és una prova estesa a tot el món i reconeguda per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme. Diversos països celebren els seus propis campionats
El Borges Trail va preparar un bon equip mixte format pels corredors en ordre de relleu per Carles Martí, Ivet Farriols, Joan Vidal, Eugènia Fossas, Robert Tarragó i Judit Juncosa, tots ells capitanejats pel nostre mister Ramon Barceló, el Pep Guardiola de les curses de muntanya.

El tret de sortida es donava a les 18h en un recorregut de 1500m, el primer en sortir va ser el Carles en una distància de 7695m+195m, fent un bon crono sense ser la seva especialitat i deixant un bon relleu a la triatleta Ivet Farriols que en una distància de 4500m no va tenir cap problema per mantindre un ritme força bo i distanciar l'equip Borges Trail respecte al segon classificat encara algun minut més.







Un dels relleus que ens marcaria la possibilitat de somiar amb el triomf era l'atleta Joan Vidal que amb una distància de 10.500 aconseguí, amb un circuit exigent, mantenir el fort ritme fins al final demostrant una gran capacitat de concentració i sacrifici i deixant una gran bombolla d'oxigen pel 4art relleu, la Eugènia que sense ser tampoc la seva especialitat demostrà treballar per l'equip aconseguint regular i fent les dues primeres voltes a un ritme constant. L'equip ja es proposava un altre repte no gens fàcil, obtenir el record de la proba.
Era al 5è relleu quan entrant dintre el temps es podia continuar somiant amb el record, però uns petits problemes amb els cordons de les sabatilles del Robert Tarragó li feien perdre mes d'un minut, trencant el ritme i fent patir l'equip que veia que es perdia mes temps del degut, per sort es va poder entrar tot i el temps perdut dintre el marge per poder somiar amb el record de la proba que estava en 3h16'51''. Teniem plena confiança, ja que era l'últim relleu i era el torn de la Judit Juncosa on en plena motivació i amb moltes ganes va marcar un molt bon temps i demostrant el seu bon moment de forma va finalitzar les tres voltes o sigui els 4.500 entrant a meta com si res i l'equip Borges Trail es va adjudicar la victòria i a més va batre el record de l'any anterior amb un crono de 3h00''30''.

El dur circuit i la forta calor va fer que un circuit curt i dur, un circuit molt exigent amb molts canvis de ritmes i amb alguna forta pujada, tot i això els atletes del Borges van demostrar formar un bon equip i una molt bona sintonia des de l'inici del marató fent així un bon equip esportiu-humà!

L'any que ve ens tornem a veure, ens ha quedat un tema pendent! els de l'equip ja el saben!
Felicitar també a tota l'organització pel seu bon saber fer, ja que en tot moment van controlar els canvis de relleus, gent a tots els punts i una molt bona animació i ambient al monestir.

Totes les fotos a http://www.imagineshoot.com//
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute