QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 20 de juny del 2011

10K LA CANONJA

Avui hem pogut gaudir d'una altra  matinal atlètica a La Canonja. La cursa era un 10km, pels carrers de la població, això feia preveure el grapat de girs que podriem trobar.
Només arribar ja es comença a veure tota la flor i nata de la provincia,  i jo agraït i molt d'aquesta bona participació i disposta a disfrutar molt. Allí ja saludo a Jorge de Andres amb qui faig el calentament, a Manel Navarro, Bruno, LLuís, etc, etc, etc.
Despres d'un bon calentament es donarà el tret de sortida a les 9h del matí. La sortida és força ràpida tot i fer una lleugera pujada, passant el primer km en 3'24, un ritme que veig que puc portar força bé, allí ja formem un grupet, on es troba el Jordi Mallart i el Pere Gomès (que demostra que serà un incombustible), que estan demostrant un bon moment de forma.
El km 2 el passo en 3'29'', i encara veig que el ritme es pot seguir, però ja abans del 4km, ens trobem amb una pujada que et trenca el ritme i molt, i per alli i hem de passar dos cops, això vol dir i jo en aquells moments ja penso que serà la clau de al cursa, alli es poden perdre 10-12 segons per volta, i és el 4art km que em surt a 3'41. El grup no es trenca i aguantem el ritme i decideixo utilitzar la tàctica not to look at the clock, la qual veig que em va força bé així que corro sols per sensacions, i em sento prou còmode.
Sense arriscar em planto ja a l'últim km i marco un parcial de 3'29'' un altre cop, aquí si que em falla no mirar el temps, ja que em quedo en un temps de 36'06'', a 3'36''/km entrant a l'esprint amb Juanma Nieto.
Felicitar el bon carreron de Ferran De Torres, marcant un temps de 34'01'', i també és d'agraïr la cursa tot i no ser ràpida que estigui aqui al costat de casa.
Ara a la propera més i millor, la veritat és que portant un mes i mig entrenant em torno a trobar sensee cap molèstia i en cada cursa millorant molt respecte a l'anterior, apreciant i fent un anàlisi de les coses que no he fet o he fet malament per la proepra millorar-les. En difinitiva que no estamos tant mal!!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute