QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 24 de maig del 2011

CURSA PREMI ILLA ANDORRA LA VELLA.

Matí perfecte als carrers d’Escaldes i de la capital per reivindicar la pràctica de l’esport i resposta mul­titudinària de la família esportiva i no esportiva del país a la Segona cursa popular Illa Car­­lemany.
A manca del recompte definitiu de dorsals, unes 1.500 persones –més que en l’edició an­terior– es van donar cita a tocar d’Illa Carlemany per córrer una prova integrada en el Dia de l’esport per a tothom, una iniciativa que també va tenir activitats per als més petits i arrossada al Camp del Consell, on acabaven els recorreguts. El bon temps va acompanyar l’ambient festiu i l’organització va millorar respecte de l’any passat, quan es va veure superada pel nombre d’inscrits. Aquest cop la sortida va ser més controlada i no hi va haver retard ni grans cues per recollir els dorsals.
Cares conegudes de l’esport però també d’altres àmbits –el ministre Jordi Cinca o l’actor Isaak Férriz– van  córrer i reivindicar l’esport com a font de salut. També hi va haver fins so­lidaris, ja que la recaptació per la venda de samarretes commemoratives anava al banc d’aliments de Càritas, tal com deia el lema de la jornada. Mou-te per la teva salut - Mou-te pel banc d’aliments. Malgrat que aquest cop importava menys, hi va haver classificacions i vencedors. A la cursa llarga –cinc quilòmetres– masculina els atletes Marcos Sanza i Toni Bernadó es van repartir el primer lloc amb idèntic temps (14’32”), mentre que en dones la vencedora va ser Sílvia Felipo. L'atleta Robert Tarragó del Borges Trail puja al podi en la 10ena posició i 3er de la seva categoria amb un temps de 16'30 per recorrer els 5000m.  Els guanyadors infantils en dos quilòmetres van ser Jèssica Freitas i Nil Graells. La ministra d’Eduació, Joventut i Esports, Roser Suñé, va posar en relleu que “el dia és una festa compartida, de gent de totes les edats” i va advocar per conservar-ne l’esperit. “Un missatge en què es planteja l’esport com a activitat per a tots en la mesura de les seves condicions”.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute